Proizvodi
Nazad na proizvode

Rekordan izvoz srpske industrije nameštaja

Izvoz kompanije Forma Ideale, lidera u jednoj od najperspektivnijih grana srpske industrije, prošle godine učestvovao 21% u ukupnom izvozu iz Srbije.

Proizvodnja drvne industrije Srbije u 2018. je porasla u odnosu na prethodnu godinu, ostvaren je izvoz vredan 587 miliona dolara, a višegodišnja stopa rasta izvoza nameštaja, u prošloj godini je bila dvocifrena – 12%, dok je ostvareni suficit 253 miliona dolara, istaknuto je na konferenciji za novinare održanoj u Privrednoj komori Srbije. Predstavnici struke, komore i ministarstva podvukli su važnost značaja industrije nameštaja za ukupan privredni ambijent u zemlji, posebno ističući rezultate Forma Ideale, čiji je izvoz učestvovao sa 21% u ukupnom izvozu industrije nameštaja Srbije.

"Rekordni poslovni rezultati kompanije u prošloj godini doprineli su plasmanu nameštaja Forma Ideale na 44 tržišta na 4 kontinenta", istakao je direktor marketinga kompanije Forma Ideale Aleksandar Ružesković, dodavši da se 4 od 5 proizvedenih komada nameštaja izveze, čime se na najbolji način potvrđuje uspešan polsovni obrazac kompanije koja trasira put čitave indutrije nameštaja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se