Proizvodi
Nazad na proizvode

Promocija nove kolekcije nameštaja

Svečana promocija nove kolekcije nameštaja Forma Ideale održana je u salonu kompanije na Novom Beogradu, u posebnom ambijentu inspirisanom italijanskim pokrajinama čija imena nose novi sistemi elemenata.

Prvi put posle velikog međunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija nameštaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom svečano je predstavljena na domaćem tržištu.

Na simbolično predstavljenom italijanskom trgu instaliranom u centru salona predstavljen je sistem elemenata TOSCANA koji donosi savremen tematski koncept uređenja dnevnog boravka i sinonimom je za praktičnost, udobnost i jedinstven stilski izraz. Dizajn i organizacija elemenata kolekcije TRENTINO doprinose praktičnim i estetski autentičnim rešenjima za opremanje enterijera, a posebna povoljnost ogleda se u mogućnosti prilagođavanja kompozicija elemenata prema raspoloživim dimenzijama i funkcionalnim zahtevima u prostoru. Sistem elemenata UMBRIA krasi elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantni kolorit drvo dekora.

„Drago nam je sto imamo priliku da našim kupcima u Srbiji donesemo duh Italije i da im predstavimo kako smo kroz inspiraciju tri pokrajine Toskana, Umbria i Trentino osmislili nove kolekcije. Sada je, posle velikog sajma u Kelnu kolekcija dostupna i našim građanima identično visokog kvaliteta i pažljivo osmišljenih detalja”, kaze Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Kako bi čitav ambijent što vernije preneo atmosferu šarma tri italijanske pokrajine, promocija je organizovana uz tonove italijanskih virtuoza praćenih muzičkim kvartetom „Mystick cello” dok je italijanska zakuska, sa vrhunskim vinom i fukačom ali i neizostavnim espresom, zaokužila potpuni utisak o novitetima iz Italije i prenela najautentičnije momente sve tri pokrajne.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se