Proizvodi
Nazad na proizvode

Priznanje TOP 50 za sajt www.formaideale.rs

Sajt kompanije Forma Ideale www.formaideale.rs proglašen je najboljim u izboru Top 50 - najboljih online stvari u Srbiji, u kategoriji Dom i zabava, koju već 24. put organizuje magazin i online portal PC Press.

„Veliko je zadovoljstvo što smo osvojili nagradu, posebno kada se uzme u obzir da su u našem izboru, pored stručnog žirija, učestvovali i čitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kada su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudićemo se da naša veza sa kupcima bude još jača i da im pružamo ono što očekuju“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Sajt www.formaideale.rs je jedan od najposećenijih kada je reč o nameštaju i opremi za dom, a internet prodavnica Forma Ideale, najveća i najstarija online prodavnica nameštaja u Srbiji, nedavno je obeležila 10 godina postojanja. Sajt je početkom 2021. godine funkcionalno i dizajnerski značajno unapređen, što u velikoj meri poboljšava korisničko iskustvo miliona posetilaca.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se