Proizvodi
Nazad na proizvode

Priznanje TOP 50 za sajt www.formaideale.rs

Sajt kompanije Forma Ideale www.formaideale.rs proglašen je najboljim u izboru Top 50 - najboljih online stvari u Srbiji, u kategoriji Dom i zabava, koju već 24. put organizuje magazin i online portal PC Press.

„Veliko je zadovoljstvo što smo osvojili nagradu, posebno kada se uzme u obzir da su u našem izboru, pored stručnog žirija, učestvovali i čitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kada su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudićemo se da naša veza sa kupcima bude još jača i da im pružamo ono što očekuju“, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Sajt www.formaideale.rs je jedan od najposećenijih kada je reč o nameštaju i opremi za dom, a internet prodavnica Forma Ideale, najveća i najstarija online prodavnica nameštaja u Srbiji, nedavno je obeležila 10 godina postojanja. Sajt je početkom 2021. godine funkcionalno i dizajnerski značajno unapređen, što u velikoj meri poboljšava korisničko iskustvo miliona posetilaca.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se