Proizvodi
Nazad na proizvode

Poznati u ulozi trgovaca

Jedinstvenu priliku da se poznate ličnosti bore za njihove popuste, stotine Novosađana nisu želeli da propuste pa su sa ushićenjem pojurili u salon nameštaja Forma Ideale gde je u sredu, 8. juna organizovano finale Nedelje idealne kupovine.

Pevači Goca Tržan, Jovana Pajić, Aleksandar Cvetković, kao i glumica Nina Janković našli su se u ulozi trgovaca koji su na sve načine pokušavali da izdejstvuju što veće popuste za kupce, dok je voditelj programa Ognjen Amidžić svojski podgrejavao njihovo takmičenje u broju prodatih artikala. Kako je za najmlađe organizovan likovni konkurs u kojem su svoju kreativnost izražavali crtajući idealnu sobu, dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić imala je pune ruke posla kako bi izabrala tri najbolja crteža, ali je i sa zadovoljstvom otkrila da će sa kompanijom Forma Ideale sarađivati u budućnosti tako što će kreirati poseban komad nameštaja čiji je prihod namenjen u humanitarne svrhe. Ipak, finiš sjajne zabave predstavljao je nastup pop zvezde Marije Šerifović sa kojom su posetioci sve vreme pevali u glas.

Zbog velikog interesovanja Nedelja idealne kupovine se nastavlja do 14.6.2016. godine. Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane. Salon Forma Ideale u Rumenačkoj 150 u Novom Sadu otvoren je od ponedeljka do subote od 9 do 21, tj. nedeljom od 10 do 21 čas.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se