Proizvodi
Nazad na proizvode

Poznati u ulozi trgovaca

Jedinstvenu priliku da se poznate ličnosti bore za njihove popuste, stotine Novosađana nisu želeli da propuste pa su sa ushićenjem pojurili u salon nameštaja Forma Ideale gde je u sredu, 8. juna organizovano finale Nedelje idealne kupovine.

Pevači Goca Tržan, Jovana Pajić, Aleksandar Cvetković, kao i glumica Nina Janković našli su se u ulozi trgovaca koji su na sve načine pokušavali da izdejstvuju što veće popuste za kupce, dok je voditelj programa Ognjen Amidžić svojski podgrejavao njihovo takmičenje u broju prodatih artikala. Kako je za najmlađe organizovan likovni konkurs u kojem su svoju kreativnost izražavali crtajući idealnu sobu, dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić imala je pune ruke posla kako bi izabrala tri najbolja crteža, ali je i sa zadovoljstvom otkrila da će sa kompanijom Forma Ideale sarađivati u budućnosti tako što će kreirati poseban komad nameštaja čiji je prihod namenjen u humanitarne svrhe. Ipak, finiš sjajne zabave predstavljao je nastup pop zvezde Marije Šerifović sa kojom su posetioci sve vreme pevali u glas.

Zbog velikog interesovanja Nedelja idealne kupovine se nastavlja do 14.6.2016. godine. Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane. Salon Forma Ideale u Rumenačkoj 150 u Novom Sadu otvoren je od ponedeljka do subote od 9 do 21, tj. nedeljom od 10 do 21 čas.

 

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se