Proizvodi
Nazad na proizvode

Otvoren renoviran salon Forma Ideale na Dušanovcu

U subotu 1. jula svečano je otvoren renovirani salon Forma Ideale na Dušanovcu, koji se prostire na preko 2.800 kvadratnih metara izložbeno – prodajne površine, organizovane u tri etaže. Za posetioce je pripremeljen pravi letnji koktel iznenađenja – promocija nove kolekcije nameštaja, julske akcije “Destinacija idealnih popusta!” sa sniženjima i do 50% i sve to u savremenom izložbenom konceptu uz poklon za svakog kupca samo na dan otvaranja!

Dobro poznata šoping destinacija velikog broja Beograđana, salon Forma Ideale na Dušanovcu od danas dočekuje posetioce u novom ruhu, uz veliki broj inovacija u izloženom asortimanu nameštaja. Popularni modeli iz nove kolekcije predstavljeni su u posebno kreiranim izložbenim postavkama, dok je preostali deo asortimana značajno osvežen i unapređen.

U salonu je takođe zastupljena dekorativna kolekcija Conforma, a kupcima je omogućeno odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana kao i korisnicima PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih. Za kompletan asortiman nameštaja koji nije obuhvaćen julskom akcijom, važi jedinstveni popust od 20%.

Salon Forma Ideale na Dušanovcu otvoren je za posetioce radnim danima i subotom od 9 do 21h, nedeljom od 10 do 21h, uz obezbeđen besplatan parking.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se