Proizvodi
Nazad na proizvode

Otvoren 30. salon Forma Ideale

Salon Forma Ideale svečano je otvoren u subotu 7. maja u Obrenovcu, u ulici Vojvode Mišića 36v, u objektu InterAman. Nov izložbeno – prodajni prostor uređen je u skladu sa najnovijim trendovima i na preko 700 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj iz programa kompanije Forma Ideale i partnera, uz popuste do 45% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.

U novom salonu Forma Ideale ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija nameštaja za 2016. godinu, oplemenjena novim dekorima drveta, a kupci pored gotovinskog plaćanja, mogu kupovati uz odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

Salon Forma Ideale u Obrenovcu otvoren je radnim danima od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h i u nedelju 8. maja od 10 do 18h.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se