Proizvodi
Nazad na proizvode

Novi salon Forma Ideale u Inđiji

U četvrtak 21. novembra svečano je otvoren salon Forma Ideale u Inđiji, u ulici Kralja Petra I bb (na ulazu u grad iz Stare Pazove).

Moderno koncipiran u skladu sa poslednjim ambijentalnim trendovima, novi salon Forma Ideale u Inđiji svečano je otvorio vrata u četvrtak 21. novembra, brojnim zainteresovanim posetiocima iz Inđije, Stare i Nove Pazove kao i okolnih mesta. Najveći deo proizvodno - prodajnog programa kompanije Forma Ideale - dnevne i spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, predsoblja i ostali nameštaj za opremanje doma - izložen je na površini od 1.500 kvadratnih metara, a u sklopu salona smešten je i skladišni prostor.

Najnoviji salon u maloprodajnoj mreži Forma Ideale drugi je salon kompanije u Sremu i drugi novootvoreni u ovoj godini, a zahvaljujuću svojoj lokaciji dostupan je ne samo građanima Inđije, već i stanovnicima naselja iz šireg okruženja.

Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale omogućena su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koje donosi mogućnost popusta od 5% na kupovine u narednom periodu.

Radno vreme novog salona nameštaja Forma Ideale u Inđiji je radnim danima od 9 do 21h i subotom do 17h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se