Proizvodi
Nazad na proizvode

Novi salon Forma Ideale u Inđiji

U četvrtak 21. novembra svečano je otvoren salon Forma Ideale u Inđiji, u ulici Kralja Petra I bb (na ulazu u grad iz Stare Pazove).

Moderno koncipiran u skladu sa poslednjim ambijentalnim trendovima, novi salon Forma Ideale u Inđiji svečano je otvorio vrata u četvrtak 21. novembra, brojnim zainteresovanim posetiocima iz Inđije, Stare i Nove Pazove kao i okolnih mesta. Najveći deo proizvodno - prodajnog programa kompanije Forma Ideale - dnevne i spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, predsoblja i ostali nameštaj za opremanje doma - izložen je na površini od 1.500 kvadratnih metara, a u sklopu salona smešten je i skladišni prostor.

Najnoviji salon u maloprodajnoj mreži Forma Ideale drugi je salon kompanije u Sremu i drugi novootvoreni u ovoj godini, a zahvaljujuću svojoj lokaciji dostupan je ne samo građanima Inđije, već i stanovnicima naselja iz šireg okruženja.

Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale omogućena su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koje donosi mogućnost popusta od 5% na kupovine u narednom periodu.

Radno vreme novog salona nameštaja Forma Ideale u Inđiji je radnim danima od 9 do 21h i subotom do 17h.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se