Proizvodi
Nazad na proizvode

Novi salon Forma Ideale u Bačkoj Palanci

U četvrtak 04. marta svečano je otvoren salon Forma Ideale u Bačkoj Palanci, na adresi Novosadski put 7a.

Novi salon Forma Ideale u Bačkoj Palanci svečano je otvoren je u četvrtak 04. marta, u zgradi Univerexporta, pred brojnim zainteresovanim posetiocima iz Bačke Palanke i okolnih mesta. U novootvorenom salonu, na površini od skoro 700 kvadratnih metara, ekskluzivno je predstavljen kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja najvećeg srpskog proizvođača nameštaja Forma Ideale, kao i asortiman iz partnerskog programa.

Kupce će u novootvorenom salonu očekivati brojne povoljnosti, među kojima su aktuelni akcijski popusti, kao i mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana, odloženo plaćanje za korisnike PIO fonda - do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Salon Forma Ideale u Bačkoj Palanci biće otvoren za kupce radnim danima od 8 do 20h i subotom od 8 do 17h, dok nedeljom salon neće raditi, osim nedelje, 7. marta, kada će salon raditi od 09 do 17h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se