Proizvodi
Nazad na proizvode

Nagrada moj izbor 2020. za kompaniju Forma Ideale

Kompanija Forma Ideale proglašena za omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020.

U petak, 19. juna, u Skupštini grada Beograda organizovana je svečana dodela jubilarnog, desetog, priznanja Moj izbor, namenjenom najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama.

U konkurenciji od oko 1000 domaćih brendova i proizvoda u 27 kategorija, kompanija Forma Ideale DOO je, prema glasovima potrošača, proglašena za omiljeni brend među korisnicima interneta.

U ime kompanije Forma Ideale nagradu je primio direktor marketing sektora ove kompanije, g. Aleksandar Ružesković i tom prilikom je izjavio da je kompaniji Forma Ideale izuzetna čast da je nakon prošlogodišnjeg priznanja Moj izbor, za omiljeni domaći brend među proizvođačima nameštaja, baš u ovoj godini u kojoj Forma Ideale obeležava 25 godina postojanja, dobila i nagradu za omiljeni brend među korisnicima interneta.

„Ova nagrada je potvrda ne samo da imamo kvalitetne proizvode atraktivnog dizajna, već i da smo primenom novih tehnologija i prilagođavanjem naših proizvoda i usluga konceptu online kupovine, uspeli u nameri da ti proizvodi budu dostupni što većem broju potrošača širom Srbije. Istovremeno, ovo priznanje nas obavezuje da budemo još bolji, da potrošačima ponudimo još inovativnija rešenja i moderne proizvode koji u vrlo kratkom roku mogu biti implementirani u njihovim domovima. Sa velikom posvećenošću nastavićemo put uspeha, pažljivo osluškujući potrebe naših kupaca kako u zemlji, tako i van njenih granica, jer želimo da uz kreativnost, kvalitet i inovativnost i dalje budemo deo vaših domova", izjavio je Aleksandar Ružesković.

Priznanje Moj izbor jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, u organizaciji udruženja Moja Srbija, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se