Proizvodi
Nazad na proizvode

Nagrada moj izbor 2020. za kompaniju Forma Ideale

Kompanija Forma Ideale proglašena za omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020.

U petak, 19. juna, u Skupštini grada Beograda organizovana je svečana dodela jubilarnog, desetog, priznanja Moj izbor, namenjenom najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama.

U konkurenciji od oko 1000 domaćih brendova i proizvoda u 27 kategorija, kompanija Forma Ideale DOO je, prema glasovima potrošača, proglašena za omiljeni brend među korisnicima interneta.

U ime kompanije Forma Ideale nagradu je primio direktor marketing sektora ove kompanije, g. Aleksandar Ružesković i tom prilikom je izjavio da je kompaniji Forma Ideale izuzetna čast da je nakon prošlogodišnjeg priznanja Moj izbor, za omiljeni domaći brend među proizvođačima nameštaja, baš u ovoj godini u kojoj Forma Ideale obeležava 25 godina postojanja, dobila i nagradu za omiljeni brend među korisnicima interneta.

„Ova nagrada je potvrda ne samo da imamo kvalitetne proizvode atraktivnog dizajna, već i da smo primenom novih tehnologija i prilagođavanjem naših proizvoda i usluga konceptu online kupovine, uspeli u nameri da ti proizvodi budu dostupni što većem broju potrošača širom Srbije. Istovremeno, ovo priznanje nas obavezuje da budemo još bolji, da potrošačima ponudimo još inovativnija rešenja i moderne proizvode koji u vrlo kratkom roku mogu biti implementirani u njihovim domovima. Sa velikom posvećenošću nastavićemo put uspeha, pažljivo osluškujući potrebe naših kupaca kako u zemlji, tako i van njenih granica, jer želimo da uz kreativnost, kvalitet i inovativnost i dalje budemo deo vaših domova", izjavio je Aleksandar Ružesković.

Priznanje Moj izbor jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, u organizaciji udruženja Moja Srbija, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se