Proizvodi
Nazad na proizvode

Kompanija Forma Ideale uručila je donacije kragujevačkoj porodici Marku i Službi za radiološku dijagnostiku KC Kragujevac

U saradnji sa Crvenim krstom Kragujevac, kompanija Forma Ideale je donirala nameštaj porodici Marku iz kragujevačkog naselja Aerodrom, a zatim donaciju uručila i Službi za radiološku dijagnostiku  KC Kragujevac.

Kompanija Forma Ideale je u petak. 09. jula, u saradnji sa Crvenim krstom Kragujevac, donirala pomoć u vidu nameštaja porodici Marku iz kragujevačkog naselja Aerodrom, čiji je stan usled požara pretrpeo ogromnu materijalnu štetu. Članovi porodice Marku ostali su bez osnovnih sredstava za život, što je imalo veliki uticaj na sve članove ove porodice, posebno one na one najmlađe. Učešće u ovoj akciji, kao i nastavak saradnje sa Crvenim krstom na projektima poput ovog, koji direktno utiču na poboljšanje uslova života, imaju izuzetnu važnost za kompaniju Forma Ideale.

U istom danu, Forma Ideale je uručila i donaciju u vidu nameštaja Službi za radiološku dijagnostiku Kliničkog centra u Kragujevcu, kao još jednu u nizu donacija koja je namenjena poboljšanju uslova rada zdravstvenih radnika u KC Kragujevac.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se