Proizvodi
Nazad na proizvode

Kompanija Forma Ideale na „Sajmu obrazovanja i zapošljavanja 2022“

Kompanija Forma Ideale se i 2022. godine predstavila kao poslodavac na tradicionalnom „Sajmu obrazovanja i zapošljavanja 2022“ u Kragujevcu.

Kompanija Forma Ideale, koja zapošljava više od 1800 ljudi, i ove godine je, sa velikim zadovoljstvom, uzela učešće na tradicionalnom „Sajmu obrazovanja i zapošljavanja 2022“ koji se 17. i 18. marta održava u Kragujevcu, u organizaciji „Šumadija sajma“ i „Nacionalne službe za zapošljavanje“.

Zainteresovani koji su posetili štand kompanije Forma Ideale imali su prilike da se, od strane zaposlenih stručnjaka HR službi kompanije, informišu i  dobiju odgovore na pitanja o samoj kompaniji, kao i o pojedinostima u vezi sa otvorenim pozicijama za koje mogu da se prijave, a koje su oglašene na sajtu - zaposlenje.

Interesovanje posetilaca za zaposlenje u kompaniji Forma Ideale je bilo veliko, kako prvog, tako i drugog dana sajma, a po odluci menadžmenta Forma Ideale, svi zainteresovani su bili u prilici da HR službama kompanije predaju svoje radne biografije i tako obezbede sebi mogućnost da budu kontaktirani ukoliko se u skladu sa njihovim radnim profilom otvore adekvatne pozicije.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se