Proizvodi
Nazad na proizvode

Kompanija Forma Ideale dobitnik priznanja „Top 50“ za izuzetan kvalitet poslovnih digitalnih komunikacija

Kompaniji Forma Ideale dodeljena je specijalna nagrada „TOP 50“ u kategoriji „Digital Biz“.

U ponedeljak, 06. februara, organizovana je svečana dodela nagrada „TOP 50“ koju već 26. put organizuje magazin i online portal PC Press. Ovom prilikom je kompaniji Forma Ideale dodeljena specijalna nagrada „Digital Biz“ za izuzetan kvalitet poslovnih digitalnih komunikacija.

Stručni žiri, sastavljen od stručnjaka u oblasti digitalnih komunikacija, odlučio je da upravo ovo priznanje dodeli kompaniji Forma Ideale, pre svega za odličnu poslovnu komunikaciju putem korporativnog sajta, koji je samo u 2022. godini imao preko 15 miliona poseta, a koji smatraju i dobro dizajniranim, ali i izuzetno funkcionalnim. Uz to, uzeto je u obzir i prepoznavanje važnosti komuniciranja putem svih značajnih digitalnih platformi kao adekvatnih kanala komunikacije da bi se na pravi način stiglo do svakog potrošača, a što sve skupa doprinosi unapređenju poslovanja kroz primenu digitalnih tehnologija.

Prilikom svečanog uručenja nagrada, Aleksandar Ružesković, direktor sektora Marketing kompanije Forma Ideale, izrazio je zahvalnost za prepoznavanje kvaliteta rada kompanije Forma Ideale u domenu poslovnih digitalnih komunikacija, u šta se kontinuirano ulaže već drugu deceniju i čemu je doprineo rad velikog tima ljudi u kompaniji Forma Ideale, ali i menadžment koji je u samom začetku digitalnih komunikacija i e-Commerca prepoznao važnost ovog načina prisustva na tržištu i u poslovnoj zajednici.

Kompanija Forma Ideale priznanje TOP 50 smatra jednim od najznačajnijih na našim prostorima u oblasti digitalnih komunikacija i smatramo izuzetno važnim što je, kao kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja, prepoznata u ovom domenu poslovanja kao lider u branši, ali i šire, i zbog toga što je primer dobre prakse u praćenju modernizacije poslovanja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se