Proizvodi
Nazad na proizvode

Kompanija Forma Ideale dobitnik nagrade „Top 50“ za izuzetan kvalitet online komunikacije sa potrošačima

Kompaniji Forma Ideale dodeljena je specijalna nagrada „TOP 50“ u kategoriji „Digital Omnichannel“.

U četvrtak, 03. februara, organizovana je svečana dodela nagrada „TOP 50“ koju već 25. put organizuje magazin i online portal PC Press. Ovom prilikom je kompaniji Forma Ideale dodeljena specijalna nagrada „Digital Omnichannel“ za izuzetan kvalitet online komunikacije sa potrošačima.

Prilikom svečanog uručenja nagrada, Aleksandar Ružesković, direktor sektora Marketing kompanije Forma Ideale, izrazio je zahvalnost za prepoznavanje kvaliteta rada kompanije Forma Ideale u domenu digitalnog poslovanja, pre svega kroz izuzetan odnos sa potrošačima i posvećenu komunikaciju sa njima kroz sve kanale digitalne komunikacije.

U svom govoru, istakao je i činjenicu da je ovakav odnos prema potrošačima rezultat dobre prakse koju je kompanija razvila, sada već  kroz desetogodišnje poslovanje online prodavnice, ali i preko 100.000 ostvarenih kupovina u Internet prodavnici. Ovome svakako, prema njegovim rečima, treba dodati i skoro 15 miliona poseta sajtu samo u 2021. godini, gde smo kao kompanija pružili apsolutnu podršku posetiocima sajta.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se