Proizvodi
Nazad na proizvode

Dodatne izmene radnog vremena salona

Od danas za kupce otvoreni i saloni Forma Ideale u tržnim centrima koji imaju zasebnan ulaz.

Poštovani kupci, u skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije od utorka, 23. marta, saloni u tržnim centrima koji imaju zaseban ulaz (Beograd – Rakovica, Zrenjanin i Kraljevo) biće otvoreni za kupce do 20h.

Kako bismo omogućili svim našim kupcima dostupnost informacijama o isporukama koje su već ugovorene, kao i informacije o dostupnosti artikala i akcijama, svi saloni Forma Ideale koji neće raditi u narednom periodu, imaće dežurne telefonske linije od 10 do 18h, a brojeve telefona možete pogledati prateći naredni link: https://www.formaideale.rs/servis-za-kupce/prodajna-mreza

Pored kupovine u salonima, svim našim kupcima je omogućena sigurna kupovina putem Internet prodavnice svakoga dana 24/7, dok je telefonska podrška putem telefona 034 617 03 01 i 034 617 03 02 dostupna svakoga dana 08 do 22h. Omogućili smo vam i podršku agenata na Live Chat-u na našem sajtu, od 08 do 22h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se