Proizvodi
Nazad na proizvode

Izabrani dobitnici nagrada na devetom dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Izabrani su najbolji radovi na temu „Moja idealna soba“ na ovogodišnjem, devetom po redu, dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”, koji je organizovala kompanija Forma Ideale tokom septembra.

Veliki broj mališana, prvaka i predškolaca iz cele Srbije učestvovalo je na ovogodišnjem konkursu, koji je zbog epidemiološke situacije i izmena u ovoj školskoj godini, održan pod izmenjenim okolnostima. Umesto posredstvom škola, mališanima je bilo omogućeno direktno učešće na konkursu uz saglasnost i saradnju roditelja, slanjem fotografija radova online ili ličnim dostavljanjem radova u salone nameštaja Forma Ideale u preko 30 gradova širom Srbije.

Kako je pristigao veliki broj radova koji su zadovoljili sve propisane propozicije konkursa, i kako su mališani Srbije još jednom potvrdilii svoju nadarenost i maštovitost, žiri je bio na pravim mukama pri odabiru najboljih - među zaista odličnim radovima!

Uzimajući u obzir aktuelne preventivne mere, sa ciljem suzbijanja epidemije, ove godine se neće održati organizovana dodela nagrada, već će dobitnici prve tri nagrade biti lično obavešteni o načinu preuzimanja nagrada, dok će IV nagrada - Idealna sveska - dobitnicima biti poslata na adrese dostavljene u prijavama. Uzimajući u obzir to da su ove godine, bez obzira na promenu koncepta konkursa, neke od škola i vrtića pokazali želju da učestvuju u konkursu grupnim radovima, najbolji radovi nisu ostali nezapaženi. Iz tog razloga biće dodeljene specijalne nagrade za učesnike konkursa za grupne radove. Dobitnici su: PU ”Čika Jova Zmaj” – vrtić „Neven“ iz Pirota, kao i PU ”Čukarica” – vrtić „Radosno detinjstvo“ iz Beograda.

Spisak nagrađenih mališana možete pogledati OVDE.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se