Proizvodi
Nazad na proizvode

Izabrani dobitnici nagrada na devetom dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Izabrani su najbolji radovi na temu „Moja idealna soba“ na ovogodišnjem, devetom po redu, dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”, koji je organizovala kompanija Forma Ideale tokom septembra.

Veliki broj mališana, prvaka i predškolaca iz cele Srbije učestvovalo je na ovogodišnjem konkursu, koji je zbog epidemiološke situacije i izmena u ovoj školskoj godini, održan pod izmenjenim okolnostima. Umesto posredstvom škola, mališanima je bilo omogućeno direktno učešće na konkursu uz saglasnost i saradnju roditelja, slanjem fotografija radova online ili ličnim dostavljanjem radova u salone nameštaja Forma Ideale u preko 30 gradova širom Srbije.

Kako je pristigao veliki broj radova koji su zadovoljili sve propisane propozicije konkursa, i kako su mališani Srbije još jednom potvrdilii svoju nadarenost i maštovitost, žiri je bio na pravim mukama pri odabiru najboljih - među zaista odličnim radovima!

Uzimajući u obzir aktuelne preventivne mere, sa ciljem suzbijanja epidemije, ove godine se neće održati organizovana dodela nagrada, već će dobitnici prve tri nagrade biti lično obavešteni o načinu preuzimanja nagrada, dok će IV nagrada - Idealna sveska - dobitnicima biti poslata na adrese dostavljene u prijavama. Uzimajući u obzir to da su ove godine, bez obzira na promenu koncepta konkursa, neke od škola i vrtića pokazali želju da učestvuju u konkursu grupnim radovima, najbolji radovi nisu ostali nezapaženi. Iz tog razloga biće dodeljene specijalne nagrade za učesnike konkursa za grupne radove. Dobitnici su: PU ”Čika Jova Zmaj” – vrtić „Neven“ iz Pirota, kao i PU ”Čukarica” – vrtić „Radosno detinjstvo“ iz Beograda.

Spisak nagrađenih mališana možete pogledati OVDE.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se