Proizvodi
Nazad na proizvode

Izabrani dobitnici nagrada na dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”

Izabrani su najbolji radovi na temu ”Moja idealna soba” na ovogodišnjem dečijem likovnom konkursu ”Nacrtaj, oboji i osvoji!”, koji je organizovala kompanija Forma Ideale tokom septembra.

Više od 60.000 prvaka i predškolaca iz cele Srbije učestvovalo je na konkursu, a žiri je bio na pravim mukama pri odabiru najboljih - među zaista odličnim radovima! Talentovani mališani pokazali su maštovitost, nadarenost i originalnost i svaki rad je sasvim sigurno zaslužio nagradu.

Uručenje prve tri nagrade biće organizovano u subotu, 09. novembra u salonu Forma Ideale u Ekstra Centru u Beogradu, dok će IV nagrada - Idealna sveska - dobitnicima biti poslata na adrese škola i predškolskih ustanova.

Specijalne nagrade za grupne radove biće dodeljene PU ”Nata Veljković” Kruševac, vrtiću u Čitluku i PU ”Milica Nožica”, vrtiću Kolibri iz Valjeva. Grupni rad učenika škole za osnovno i srednje obrazovanje iz ”Vuk Karadžić” iz Sombora takođe je nagrađen specijalnom nagradom, a zahvalnicu će dobiti i mališani iz osnovne škole ”Sveti Sava” iz Zvornika u Republici Srpskoj.

Spisak nagrađenih možete pogledati ovde.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se