Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale u akciji „Naš Beograd”

Kompanija Forma Ideale podržala organizaciju Volonterskog dana u sklopu akcije „Naš Beograd” sa ciljem uređenja beogradskog izletišta Stepin lug u naselju Veliki Mokri lug.

Popularno izletište Beograđana opremljeno je novim izletničkim klupama i stolovima Forma Ideale, a na uređenju čitavog prostora angažovano je preko 200 volontera iz nekoliko desetina kompanija. Celodnevne aktivnosti poput uređenja šume, postavljanja kućica za ptice, putokaza, klupa i stolova, obogaćene su kreativnim radionicama za učenike i štićenike škola i ustanova za smeštaj OSI, uz učešće volontera iz kompanije Forma Ideale.

„Naš Beograd” je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro - urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se