Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale u akciji „Naš Beograd”

Kompanija Forma Ideale podržala organizaciju Volonterskog dana u sklopu akcije „Naš Beograd” sa ciljem uređenja beogradskog izletišta Stepin lug u naselju Veliki Mokri lug.

Popularno izletište Beograđana opremljeno je novim izletničkim klupama i stolovima Forma Ideale, a na uređenju čitavog prostora angažovano je preko 200 volontera iz nekoliko desetina kompanija. Celodnevne aktivnosti poput uređenja šume, postavljanja kućica za ptice, putokaza, klupa i stolova, obogaćene su kreativnim radionicama za učenike i štićenike škola i ustanova za smeštaj OSI, uz učešće volontera iz kompanije Forma Ideale.

„Naš Beograd” je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro - urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se