Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale podržala WEBIZ

Trodnevnom edukacijom u Subotici završena su ovogodišnja okupljanja stručnjaka, poslovnih ljudi, predavača i enzuzijasta posvećenih IT-u, tehnološkom preduzetništvu i digitalnim tehnologijama, koja se već sedmi put uspešno organizuju u sklopu Webiz-a. Zapaženo učešće kompanije Forma Ideale.

IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo, e-commerce ili gaming industrija, teme su koje zaokupljaju pažnju sve većeg broja učesnika, a primeri dobre prakse i sjajnih rešenja koja se mogu pronaći kako u svetskim, tako i u domaćim kompanijama, predstavljaju pouzdan vodič svima koji teže digitalizaciji poslovnog procesa.

Upravo Webiz konferencije i edukacije nude na jednom mestu najbolja rešenja i primere, a samo u prošloj godini, na tri skupa pod okriljem ove konferencije prisustvovalo je preko 1.350 učesnika i više od 40 predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope, uz povećanje broja posetilaca i predvača u 2019. godini.

Na poziv organizatora, kompanija Forma Ideale predstavila je na edukaciji u Zrenjaninu inovativna rešenja implementirana u svojim poslovnim procesima, koja su znatno unapredila kvalitet usluge i servisa kada je reč o industriji nameštaja u Srbiji i regionu, a zapaženo učešće zabeležano je tokom konferencija u Novom Sadu i Subotici.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se