Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale podržala WEBIZ

Trodnevnom edukacijom u Subotici završena su ovogodišnja okupljanja stručnjaka, poslovnih ljudi, predavača i enzuzijasta posvećenih IT-u, tehnološkom preduzetništvu i digitalnim tehnologijama, koja se već sedmi put uspešno organizuju u sklopu Webiz-a. Zapaženo učešće kompanije Forma Ideale.

IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo, e-commerce ili gaming industrija, teme su koje zaokupljaju pažnju sve većeg broja učesnika, a primeri dobre prakse i sjajnih rešenja koja se mogu pronaći kako u svetskim, tako i u domaćim kompanijama, predstavljaju pouzdan vodič svima koji teže digitalizaciji poslovnog procesa.

Upravo Webiz konferencije i edukacije nude na jednom mestu najbolja rešenja i primere, a samo u prošloj godini, na tri skupa pod okriljem ove konferencije prisustvovalo je preko 1.350 učesnika i više od 40 predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope, uz povećanje broja posetilaca i predvača u 2019. godini.

Na poziv organizatora, kompanija Forma Ideale predstavila je na edukaciji u Zrenjaninu inovativna rešenja implementirana u svojim poslovnim procesima, koja su znatno unapredila kvalitet usluge i servisa kada je reč o industriji nameštaja u Srbiji i regionu, a zapaženo učešće zabeležano je tokom konferencija u Novom Sadu i Subotici.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se