Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale nosilac godišnjeg priznanja RPK

Godišnja priznanja Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga dobile su kompanije Forma Ideale, Milanović Industries Group i Panasonic Lighting Device.

Povodom obeležavanja Dana Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, nagrađene su kompanije koje su imale najveći obim proizvodnje i koje su u velikoj meri zaslužne za privredni rast na području Šumadije i Pomoravlja. Predrag Lučić direktor RPK uručio je nagradu direktoru marketinga kompanije Forma Ideale Aleksandru Ružeskoviću i u svom obraćanju predstavio je rezultate regionalne privrede u tekućoj godini, koji su čak za trećinu bolji od onih iz istog perioda 2018. godine. Direktor marketinga kompanije Forma Ideale posebno je istakao da su 2018. i 2019. godina rekordne po poslovnim rezultatima i obimu proizvodnje, kao i da kompanije u narednoj godini obležava jubilej - 25 godina postojanja kao ubedljivo najveći proizvođač i izvoznik nameštaja u čitavom regionu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se