Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale nosilac godišnjeg priznanja RPK

Godišnja priznanja Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga dobile su kompanije Forma Ideale, Milanović Industries Group i Panasonic Lighting Device.

Povodom obeležavanja Dana Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, nagrađene su kompanije koje su imale najveći obim proizvodnje i koje su u velikoj meri zaslužne za privredni rast na području Šumadije i Pomoravlja. Predrag Lučić direktor RPK uručio je nagradu direktoru marketinga kompanije Forma Ideale Aleksandru Ružeskoviću i u svom obraćanju predstavio je rezultate regionalne privrede u tekućoj godini, koji su čak za trećinu bolji od onih iz istog perioda 2018. godine. Direktor marketinga kompanije Forma Ideale posebno je istakao da su 2018. i 2019. godina rekordne po poslovnim rezultatima i obimu proizvodnje, kao i da kompanije u narednoj godini obležava jubilej - 25 godina postojanja kao ubedljivo najveći proizvođač i izvoznik nameštaja u čitavom regionu.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se