Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale na prestižnom sajmu nameštaja u Kelnu

Ekskluzivna svetska premijera novih modela nameštaja vodećih proizvođača održava se na sajmu IMM Cologne u Kelnu od 14. do 20. januara 2019. Četvrtu godinu za redom zapaženo mesto na sajmu zauzima lider srpske industrije nameštaja - Forma Ideale.

Na predstavljanju nove kolekcije nameštaja Forma Ideale za 2019. godinu izloženo je preko 100 novih podela za opremanje enterijera, jedinstvenih po svojim estetskim i praktičnim karakteristikama. Posebnu pažnju stručne javnosti privukli su novi sistemi elemenata, kao i modularna rešenja za uređenje enterijera, u potpunosti u duhu inovativnih dizajnerskih trendova.

Promocija prošlogodišnje kolekcije doživela je veliki uspeh, pa je kompanija proširila izvoz na četiri kontinenta u čak 35 zemalja, plasirajući na inostrana tržišta 75% godišnje proizvodnje koja dostiže 2.500.000 komada nameštaja. Na sajmu IMM Cologne u Kelnu, najvećoj svetskoj izložbi nameštaja koju poseti i do 50.000 ljubitelja uređenja enterijera, prošle godine preko 1.200 izlagača iz 50 zemalja predstavilo je više od 100.000 modela nameštaja, od kojih je trećina premijerno prikazana.

Forma Ideale je najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi i ujedno je i najveći srpski  izvoznik nameštaja. Kompanija upošljava preko 1.700 zaposlenih, što čini preko 10% ukupno angažovane radne snage u srpskoj industriji nameštaja. Nova kolekcija nameštaja Forma Ideale za 2019. godinu u narednom periodu biće predstavljena u preko 30 salona kompanije širom Srbije.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se