Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale na 10. „Danima prakse“ Fakulteta organizacionih nauka univerziteta u Beogradu

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, deseti jubilarni put organizovao je projekat „Dani prakse“, a kompanija Forma Ideale je uzela učešće u ovom događaju kao jedan od partnera projekta.

Cilj projekta „Dani prakse“ je da se u okviru segmenata projekta - radionica Spreman za dan(e), sajam kompanija, „Tvojih 15 minuta“, takmičarski deo i panel diskusija, pripremi studente za naredni korak u njihovoj karijeri i otvori im vrata ka novim profesionalnim prilikama.

Predstavnice kompanije Forma Ideale na ovom događaju bile su Jelena Čorak, Direktor ljudskih resursa direkcije 1 i Nataša Milinković, Direktor ljudskih resursa direkcije 2, kao i zaposleni u službama za ljudske resurse kompanije Forma Ideale. Svečani uvodni deo upotpunjen je diskusijom na temu „Male tajne vrhunskih stručnjaka“, u okviru koje se prisutnima obratila direktorka Nataša Milinković i prenela značajna iskustva stečena kroz profesionalni razvoj.

Kompanija Forma Ideale učestvovala je i u delu projekta pod nazivom „Tvojih 15 minuta“. U okviru ovog dela projekta studentima je omogućeno da kroz simulaciju intervjua za praksu ili posao, steknu iskustvo i upoznaju se sa pitanjima koja mogu dobiti tokom intervjua za određenu poziciju, ali i da dobiju povratne informacije od strane sručnjaka sektora za ljudske reurse kompanije Forma Ideale, kako bi  unapredili svoje veštine poslovne komunikacije i predstavljanja na svim budućim intervjuima.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se