Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale generalni sponzor sajma nameštaja

Lider srpske industrije nameštaja generalni je sponzor 53. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Izložbeni štand kompanije smešten je u Hali 2 Beogradskog sajma, koji će posetioci imati priliku da posete svakog dana od 10 do 20 časova, u periodu od 10. do 15. novembra. 

Kupce u salonima Forma Ideale očekuju velika sniženja i do 60%, kao i brojna druga iznenađenja. Posebna poslastica za kupce je nagradna igra pod sloganom „Budite u formi“. Svakom kupovinom u salonima najvećeg srpskog proizvođača od 10. novembra do 5. decembra, većom od 10.000 dinara, stiče se pravo na kupon (ili kupone) za učešće, a glavne nagrade su automobil AUDI A3, SAMSUNG televizori i tableti, kao i vaučeri za kupovinu nameštaja. Izvlačenje dobitinika je 9. decembra u najvećem beogradskom salonu kompanije u Ekstra centru u ulici Omladinskih brigada 100.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se