Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale dobitnik nagrade Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu

Kompanija Forma Ideale dobitnik je prestižnog priznanja Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji „Nameštaj“.

Na osnovu odluke Stručnog saveta i istraživanja koje je sprovedeno na uzorku od 1.000 građana Srbije, kompanija Forma Ideale kao najveći proivođač i izvoznik nameštaja u Srbiji i regionu, proglašena je najboljim srpskim brendom u svojoj kategoriji.

U ovogodišnjoj konkurenciji za nagrade našlo se preko 2.000 kompanija, organizacija i institucija koje posluju u Srbiji, raspoređenih u 34 kategorije prema oblastima poslovanja, a kompanija Forma Ideale drugi put je ponela prestižno priznanje u svojoj kategoriji.

Superbrand je licencni program pokrenut 1994. godine u Velikoj Britaniji i vodeća je svetska platforma za promociju brendova, prisutna u više od 80 zemalja. U Srbiji se organizuje po treći put, a cilj programa je promocija najuspešnijih kompanija, organizacija i institucija u Srbiji.

Priznanje u ime kompanije primio je Nikola Ružičić, rukovodilac službe za medije i odnose sa javnošću.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se