Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale dobitnik nagrade Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu

Kompanija Forma Ideale dobitnik je prestižnog priznanja Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji „Nameštaj“.

Na osnovu odluke Stručnog saveta i istraživanja koje je sprovedeno na uzorku od 1.000 građana Srbije, kompanija Forma Ideale kao najveći proivođač i izvoznik nameštaja u Srbiji i regionu, proglašena je najboljim srpskim brendom u svojoj kategoriji.

U ovogodišnjoj konkurenciji za nagrade našlo se preko 2.000 kompanija, organizacija i institucija koje posluju u Srbiji, raspoređenih u 34 kategorije prema oblastima poslovanja, a kompanija Forma Ideale drugi put je ponela prestižno priznanje u svojoj kategoriji.

Superbrand je licencni program pokrenut 1994. godine u Velikoj Britaniji i vodeća je svetska platforma za promociju brendova, prisutna u više od 80 zemalja. U Srbiji se organizuje po treći put, a cilj programa je promocija najuspešnijih kompanija, organizacija i institucija u Srbiji.

Priznanje u ime kompanije primio je Nikola Ružičić, rukovodilac službe za medije i odnose sa javnošću.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se