Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale - Dobitnik još jedne prestižne nagrade

U organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, 15. decembra, kompaniji Forma Ideale je uručena nagrada „Hot Spot eCommerce Awards 2021“.

Na velikoj ceremoniji dodele nagrada, održanoj 15. decembra u Beogradu, Hot Spot eCommerce Awards proglasila je šampione za njihovu izvrsnost u različitim sektorima industrije e-trgovine za 2021. godinu, a kompanija Forma Ideale ponela je nagradu Hot Spot eCommerce Awards u kategoriji „Home & Office Online Store of the Year“.

Kako iz organizacije HOT SPOT AWARDS-a kažu: „Nagrada predstavlja mnogo više od statuete. To je oličenje uspeha koji će zlatnim slovima biti ispisan u istoriji elektronske trgovine u Srbiji“, a kompanija Forma Ideale je u svom domenu poslovanja zaslužni dobitnik upravo ove nagrade. Internet prodavnica Forma Ideale obeležila je čitavu deceniju uspešnog postojanja i s pravom nosi epitet najstarije i najveće onlajn prodavnice nameštaja u Srbiji.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se