Proizvodi
Nazad na proizvode

Forma Ideale dobitnik je plakete za doprinos u borbi protiv virusa Sars Cov-2

Kompaniji Forma Ideale je dodeljena Plaketa za doprinos u borbi protiv virusa Sars Cov-2 od strane Gradske uprave grada Beograda.

Gradska uprava grada Beograda dodelila je danas Plaketu za doprinos u borbi protiv virusa Sars Cov-2 kompaniji Forma Ideale i time izrazila veliku zahvalnost za pomoć koju je kompanija pružila od početka epidemije. Svečeno uručenje Plaketa organizovano je u Svečanoj Sali Skupštine grada Beograda, u prisustvu predstavnika Gradske Uprave i Skupštine grada Beograda, kao i predstavnika ostalih kompanija koje su doprinele borbi protiv virusa Sars Cov-2 i suzbijanju pandemije.

Pored pomoći u opremanju privremene Kovid bolnice u Štark Areni, kompanija Forma Ideale je od samog početka pandemije prepoznala važnost pružanja podrške, pa je kroz mnogobrojne donatorske aktivnosti pomogla rad velikog broja zdravstvenih ustanova i Kovid bolnica.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se