Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacije Forma Ideale obrazovnim i zdravstvenim ustanovama

Kompanija Forma Ideale je tokom protekle nedelje nastavila sa doniranjem i pružanjem pomoći u radu obrazovnih i zdravstvenih ustanova u Kragujevcu.

U okviru donatorskih aktivnosti u prvim danima septembra kompanija Forma Ideale je svojim donacijama pomogla rad Predškolske ustanove „Nada Naumović“, kao i Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac.

Donatorsku podršku kompanije Forma Ideale dobila je PU „Nada Naumović“ za opremanje šest „Kutaka za dojenje“, u jaslicama kragujevačkih vrtića koji pripadaju ovoj predškolskoj ustanovi, sa željom da se od prvog dana pruži podrška porodici i deci, i kako bi se mamama omogućilo da uz najveću povezanost odgajaju svoje bebe, ali i imaju mogućnost da se vrate profesionalnom životu.

Još jedna donacija realizovana je u Kragujevcu i to Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, gde je doniran nameštaj za unapređenje rada klinike i medicinskog osoblja.

Kompanija Forma Ideale u okviru društveno-odgovornog poslovanja kao izuzetno važan segment prepoznaje podršku kako obrazovnim, tako i zdravstvenim ustanovama, u želji da doprinese lokalnoj zajednici.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se