Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacije Forma Ideale obrazovanim i zdravstvenim ustanovama

Kompanija Forma Ideale je tokom aprila meseca svojim donacijama pomogla rad obrazovanih i zdravstvenih ustanova u više gradova u Srbiji.

U okviru donatorskih aktivnosti tokom aprila meseca kompanija Forma Ideale je svojim donacijama nameštaja pomogla opremanjem prostorija rad dve obrazovne ustanove. Gimnaziji u Prokuplju i Predškolskoj ustanovi Đurđevdan – vrtiću „Čuperak“, doniran je nameštaj za unapređenje rada zaposlenih, tj. prostorija za dnevni boravak dece vrtića.

Pored toga, donatorsku podršku kompanije Forma Ideale su dobile i četiri zdravstvene ustanove, takođe u vidu nameštaja, a reč je o Opštoj bolnici Sveti Luka u Smederevu, Opštoj bolnici Đorđe Jovanović u Zrenjaninu, Domu zdravlja Inđija – ambulanti u Beškoj, kao i Dečijem dispanzeru Doma zdravlja u Jagodini.

Kompanija Forma Ideale u okviru društveno-odgovornog poslovanja kao izuzetno važan segment prepoznaje podršku kako obrazovnim, tako i zdravstvenim ustanovama, u želji da omogući bolje uslove za njihovo neometano funkcionisanje i poboljšanje uslova rada.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se