Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacije Forma Ideale obrazovnim i kulturnim ustanovama

Kompanija Forma Ideale je u mesecu novembru svojim donacijama pomogla rad obrazovnih i kulturnih ustanova u selu Svilanovo, u okolini Novog Pazara i Kragujevcu.

U okviru donatorskih aktivnosti tokom novembra meseca kompanija Forma Ideale je svojim donacijama pomogla rad OŠ “Dositej Obradović”, i to njenog isturenog odeljenja u selu Svilanovo, opremanjem nastavničke kancelarije, prepoznajući važnost podrške nerazvijenim sredinama, sa malim brojem učenika i nastavničkog osoblja.

Pored toga, donatorsku podršku kompanije Forma Ideale su dobila i dva vrtića iz Kragujevca, koji pripadaju PU “Đurđevdan” Kragujevac, “Kolibri” i “Zeka”. U pomenutim vrtićima donacijom je opremljen “kutak za decu i roditelje”, koji po novoj uredbi Vlade Republike Srbije mora imati svaka ustanova ovog tipa, gde roditelji mogu provesti određeno vreme sa decom ukoliko imaju potrebe za tim po dolasku u vrtić ili pri napuštanju ustanove.

Još jedna donacija realizovana je u Kragujevcu i to “Centru za negovanje kulture Abrašević”, gde je doniran nameštaj za opremanje prostorija za druženje članova Centra.

Kompanija Forma Ideale u okviru društveno-odgovornog poslovanja kao izuzetno važan segment prepoznaje podršku kako obrazovnim, tako i kulturnim ustanovama, u želji da omogući bolje uslove za rad i društvene aktivnosti.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se