Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacije Forma Ideale GAK Narodni front Beograd i UKC Kragujevac

Kompanija Forma Ideale već kontinuirano, kroz donacije nameštaja, doprinosi poboljšanju uslova rada zdravstvenih ustanova u Srbiji.

U proteklih mesec dana kompanija Forma Ideale je nastavila da doprinosi radu zdravstvenih ustanova u Srbiji donacijama u vidu nameštaja. Za potrebe medicinskog osoblja dopremljene su donacije sledećim ustanovama: GAK Narodni front Beograd, i to odeljenju intezivne nege, kao i odeljenju Covid C1, predviđenom za najteže kovid pacijente, Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu.

Kao i ranijih godina, od početka pandemije korona virusa još intenzivnije kompanija Forma Ideale pruža podršku zdravstvenim ustanovama Srbije. U okviru svojih donatorskih aktivnosti Forma Ideale je pomogla opremanje Kovid bolnica u Kragujevcu (Šumadija sajam) i Beogradu (Štark Arena), kao i mnogih drugih zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se