Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacija školi sa domom za učenike oštećenog sluha

Učenicima u Školi sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu sada će boravak biti prijatniji i lepši, jer su od kompanije „Forma ideale" dobili potpuno novi nameštaj.

Vredna donacija kompanije Forma Ideale u nameštaju - vreće za sedenje i ormari za opremanje zajedničkih prostorija za smeštaj učenika doprineće ugodnijem boravku i kvalitetnijoj nastavi učenika Škole sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu. Po rečima direktora škole, Mladena Šurlana, ovaj novogodišnji poklon puno znači za školu u koju je u prethodnom periodu znatno uloženo kako bi se uslovi boravka i nastave popravili.

Škola sa domom za učenike oštećenog sluha je edukativno-rehabilitaciona ustanova za decu sa smetnjama u razvoju koja nastoji da, kontinuiranim usavršavanjem stručnog kadra i nabavkom najsavremenije specijalizovane opreme, primenjuje najnovija naučna dostignuća, sarađujući sa svim relevantnim partnerima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se