Proizvodi
Nazad na proizvode

Donacija i podrška udruženju „Podrška porodici Sidro“ u Kragujevcu

Kompanija Forma Ideale donirala je danas nameštaj za opremanje prostorija dnevnog boravka dece i roditelja Udruženja roditelja „Podrška porodici Sidro“.

U okviru donatorskih aktivnosti kompanija Forma Ideale je pružila podršku mladom Udruženju roditelja “Podrška porodici Sidro” iz Kragujevca, koje okuplja, informiše, edukuje i podržava roditelje dece sa različitim razvojnim poteškoćama i riziko faktorima. Donacija u vidu nameštaja namenjena je opremanju prostorija dnevnog boravka dece i roditelja ovog udruženja.

Kompanija Forma Ideale u okviru društveno-odgovornog poslovanja kao izuzetno važan segment prepoznaje podršku udruženjima koja pomažu život vulnerabilnih grupa u zajednici, verujući da je to jedini način da se podstakne napredak u radu i društvenom životu, kako dece sa razvojnim poteškoćama i riziko faktorima, tako i njihovih porodica.

„Sa velikim ponosom i radošću vas obaveštavamo da se akciji opremanja boravka za decu i roditelje priključila i kompanija FORMA IDEALE. Za nas je svaka donacija vetar u leđa i znak da smo na pravom putu, a kada nas podrži kompanija koja više od dve decenije neguje politiku društvene odgovornosti, tada smo još srećniji“, rekli su o našoj donaciji članovi Udruženja roditelja “Podrška porodici Sidro”

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se