Proizvodi
Nazad na proizvode

Dodeljene nagrade dobitnicima na šestom likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji, osvoji!”

U najvećem beogradskom salonu nameštaja Forma Ideale – u Extra centru – svečano su dodeljene nagrade dobitnicima na šestom  likovnom konkursu „Nacrtaj, oboji i osvoji!

Konkurs je privukao veliku pažnju prvaka i predškolaca iz svih gradova Srbije, koji su na maštovit način predstavili svoju idealnu sobu, a na adresu kompanije Forma Ideale pristiglo je preko 55.000 radova. Kreativni mališani pred žiri su stavili komplikovani zadatak – izabrati najlepši crtež.

Veliki nagradni fond od 226 nagrada, među kojima su dečije sobe, kompjuter stolovi, lejzi begovi, krasiće sobe srećnih mališana, koji su svojim osmehom uručili najbolji poklon kompaniji Forma Ideale koja kroz svoj društveno odgovoran angažman pomera granice u darivanju. Specijalnu nagradu za učešće na konkursu dobili su mališani iz osnovne škole '11.oktobar' iz Leskovca kao i dečija ustanova 'Dečija radost' iz Iriga.

Program dodele nagrada vodio je Ognjen Amidžić.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se