Proizvodi
Nazad na proizvode

Dodeljene nagrade dobitnicima na osmom likovnom konkursu “Nacrtaj, oboji, osvoji!”

U najvećem beogradskom salonu nameštaja Forma Ideale - u Extra centru - svečano su dodeljene nagrade dobitnicima na osmom likovnom konkursu "Nacrtaj, oboji i osvoji!". Mališane je zabavljao Minja Subota uz pratnju balerina Dečijeg kulturnog centra Beograd.

Konkurs je privukao veliku pažnju prvaka i predškolaca iz svih gradova Srbije, koji su na maštovit način predstavili svoju idealnu sobu, a na adresu kompanije Forma Ideale pristiglo je preko 60.000 radova. Kreativni mališani pred žiri su stavili komplikovani zadatak - izabrati najlepši crtež.

Veliki nagradni fond od 226 nagrada, među kojima su dečije sobe, ležajevi, lejzi begovi, krasiće sobe srećnih mališana, koji su svojim osmehom uručili najbolji poklon kompaniji Forma Ideale koja kroz svoj društveno odgovoran angažman pomera granice u darivanju. Specijalnu nagradu za učešće na konkursu dobili su učenici iz osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Sombora. Takođe, za kreativan pristup temi nagrađeni su mališani iz PU "Nata Veljković"' iz vrtića iz Čitluka kao i mališani iz vrtića "Kolibri" iz Valjeva.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se