Proizvodi
Nazad na proizvode

Deveti dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Kompanija Forma Ideale tradicionalno, tokom septembra, organizuje veliki dečiji likovni konkurs pod sloganom "Nacrtaj, oboji i osvoji!", a pravo učešća imaju prvaci i predškolci iz čitave Srbije. Svi zainteresovani mališani imaju priliku da učestvuju na devetom po redu likovnom konkursu, koji zbog masovnog učešća dece ranijih godina slovi za manifestaciju od nacionalnog značaja.

Zbog novonastale situacije koja je uslovila izmene u novoj školskoj godini, i uz poštovanje predloženih bezbednosnih mera, omogućeno je direktno učešće mališana na konkursu. Za učešće na konkursu na sajtu www.formaideale.rs potrebno je popuniti formular traženim podacima i priložiti fotografiju crteža učesnika ili dostaviti crtež u najbiliži salon Forma Ideale. Konkurs je otvoren od 1. do 30.9.2020.

Najtalentovaniji mališani, čiji crteži na temu "Moja idealna soba" budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade: dečije sobe, ležajeve, relaks vreće i sveske. Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani od strane stručnog žirija, dok će spisak dobitnika biti objavljen na sajtu www.formaideale.rs 20. oktobra 2020.

Za sve informacije o likovnom konkursu možete nas kontaktirati na 034/61-71-1364 ili na e-mail: deciji.konkurs@delete-me.formaideale.rs

Više informacija pogledajte ovde.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se