Proizvodi
Nazad na proizvode

Deseti likovni konkurs "Nacrtaj, oboji i osvoji!"

Kompanija Forma Ideale organizuje jubilarni, deseti po redu, dečiji likovni konkurs pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“, a pravo učešća imaju prvaci i predškolci iz čitave Srbije, iz svih zainteresovanih osnovnih škola i predškolskih ustanova.

Likovni konkurs, koji godišnje okupi više od 50 000 dece, postaje sve značajniji na nivou cele zemlje, jer podstiče timski duh, kreativnost i ispoljavanje talenta. I ove godine mališani će konkurisati likovnim radovima na temu “Moja idealna soba”, a konkurs će trajati do 30. septembra. Tokom oktobra radovi će biti ocenjivani od strane stručnog žirija, dok je proglašenje dobitnika planirano za 01.novembar.

Mališani, njihovi roditelji, škole i predškolske ustanove zainteresovane za učešće na konkursu, sve informacije mogu dobiti putem telefona 034/ 61 71 364 ili slanjem upita na e-mail: deciji.konkurs@delete-me.formaideale.rs.

Više informacija možete potražiti ovde.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se