Proizvodi
Nazad na proizvode

Četvrta konferencija „Drvna industrija i šumarstvo Srbije”

Kompanija Forma Ideale podržala je Četvrtu konferenciju „Drvna industrija i šumarstvo Srbije”, održanu 12. i 13. aprila u Kragujevcu u organizaciji Šumarskog fakulteta iz Beograda.

Predstavnici kompanija, stručnih organizacija, komora i akademskih institucija, okupljenih na ovogodišnjoj konferenciji, istakli su aktuelne trendove u industriji prerade drveta i proizvodnje nameštaja, kao i značaj koji ova privredna grana ima u ukupnoj privrednoj delatnosti u Republici Srbiji. Prošla godina je po brojnim parametrima bila rekordna, zabeležen je izvoz u vrednosti od 732 miliona evra, ostvaren je neto devizni priliv od 358 milona evra, dok je broj zaposlenih u obe grane dostigao 45.000 radnika.

Forma Ideale je najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi i ujedno je i najveći srpski  izvoznik nameštaja. Kompanija upošljava preko 1.700 zaposlenih, što čini preko 10% ukupno angažovane radne snage u srpskoj industriji nameštaja.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se