Proizvodi
Nazad na proizvode

Četvrta konferencija „Drvna industrija i šumarstvo Srbije”

Kompanija Forma Ideale podržala je Četvrtu konferenciju „Drvna industrija i šumarstvo Srbije”, održanu 12. i 13. aprila u Kragujevcu u organizaciji Šumarskog fakulteta iz Beograda.

Predstavnici kompanija, stručnih organizacija, komora i akademskih institucija, okupljenih na ovogodišnjoj konferenciji, istakli su aktuelne trendove u industriji prerade drveta i proizvodnje nameštaja, kao i značaj koji ova privredna grana ima u ukupnoj privrednoj delatnosti u Republici Srbiji. Prošla godina je po brojnim parametrima bila rekordna, zabeležen je izvoz u vrednosti od 732 miliona evra, ostvaren je neto devizni priliv od 358 milona evra, dok je broj zaposlenih u obe grane dostigao 45.000 radnika.

Forma Ideale je najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi i ujedno je i najveći srpski  izvoznik nameštaja. Kompanija upošljava preko 1.700 zaposlenih, što čini preko 10% ukupno angažovane radne snage u srpskoj industriji nameštaja.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se