Proizvodi
Nazad na proizvode

Centru “Kneginja Ljubica” uručena je donacija nameštaja opredeljena u novogodišnjem „Forma Izazovu“

Kompanija Forma ideale donirala je nameštaj za opremanje prostorija Centra za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica” u Kragujevcu.

Ideja o doniranju nameštaja ovoj ustanovi od javnog značaja pokrenuta kroz koncept snimanja novogodišnje epizode serijala „Forma Izazov“ koji se emituje na Youtube kanalu kompanije Forma Ideale. Popularni glumci serije „Igra sudbine“ su u okviru više zadataka opremili ambijent dnevnog boravka, a zatim je nameštaj koji je korišćen tokom takmičenja, opredeljen za donaciju. Ovoga puta učesnici su odlučili da će donacija u vidu nameštaja biti realizovana u Kragujevcu u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica”.

Isporuka donacije je obavljena danas, a ovom prilikom su opremljene prostorije za unapređenje rada Centra.

Za kompaniju Forma Ideale donacije su, kroz razvijen segment društveno odgovornog poslovanja, nezaobilazna aktivnost već godinama, ali i baza odnosa sa lokalnom zajednicom. Pored velikog broja neposredno realizovanih donacija, Forma Ideale donira i kroz mnoga sponzorstva, poput „Radne akcije sa Tamarom“ i mnogih drugih.

Zabavni web format „Forma Izazov“ je pored zabavnog karaktera, prerastao u još jedan način da se donacije kompanije Forma Ideale, zahvaljujući izboru poznatih glumaca, ali i influensera, upute na ustanove od značaja, ali i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se