Proizvodi
Nazad na proizvode

Akcija pošumljavanja povodom jubileja 25 godina kompanije

Kompanija Forma Ideale u 2020. godini obeležava jubilej 25 godina uspešnog poslovanja i razvoja akcijom pošumljavanja tokom koje će biti zasađeno po 25 sadnica u gradovima širom Srbije.

Sadnjom posebno odabranih sadnica u kragujevačkom Eko parku Ilina voda, svečano je obeležen početak akcije pošumljavanja povodom jubileja 25 godina kompanije Forma Ideale, koja će biti nastavljena ozelenjavanjem i ulepšavanjem zelenih površina u gradovima širom Srbije. Simbolično, Kragujevac kao sedište kompanije, prvi je grad u nizu u kojem se akcija realizuje.

„Svaka godina u našem poslovanju donela je nove aktivnosti kojima smo se vezivali za lokalnu sredinu, a jubilej kao što je četvrt veka obeležićemo povećanjem broja zelenih površina. Drago nam je što krećemo baš od Kragujevca i što imamo priliku da poklonimo našem gradu simbolično 25 sadnica, svesni činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja. Trudićemo se da i u narednim godinama budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavila je Tamara Pantelić Jeremić, iz PR službe Forma Ideale.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se