Proizvodi
Nazad na proizvode

Akcija pošumljavanja povodom jubileja 25 godina kompanije

Kompanija Forma Ideale u 2020. godini obeležava jubilej 25 godina uspešnog poslovanja i razvoja akcijom pošumljavanja tokom koje će biti zasađeno po 25 sadnica u gradovima širom Srbije.

Sadnjom posebno odabranih sadnica u kragujevačkom Eko parku Ilina voda, svečano je obeležen početak akcije pošumljavanja povodom jubileja 25 godina kompanije Forma Ideale, koja će biti nastavljena ozelenjavanjem i ulepšavanjem zelenih površina u gradovima širom Srbije. Simbolično, Kragujevac kao sedište kompanije, prvi je grad u nizu u kojem se akcija realizuje.

„Svaka godina u našem poslovanju donela je nove aktivnosti kojima smo se vezivali za lokalnu sredinu, a jubilej kao što je četvrt veka obeležićemo povećanjem broja zelenih površina. Drago nam je što krećemo baš od Kragujevca i što imamo priliku da poklonimo našem gradu simbolično 25 sadnica, svesni činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja. Trudićemo se da i u narednim godinama budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavila je Tamara Pantelić Jeremić, iz PR službe Forma Ideale.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se