Molimo vas da rotirate ekran!

Servis za kupce

Pitanja i odgovori

Dragi posetioci, u želji da što pre razrešite sve svoje nedoumice i dobijete prave informacije stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i sugestije koje možete ovde postaviti.

Za komentare i sugestije pošaljite nam mail na komentar@remove-this.formaideale.rs

Prijavite reklamaciju

Ukoliko imate reklamaciju na artikle kupljene u salonima ili prodajnim mestima Forma Ideale ili želite da proverite status već prijavljene reklamacije, pozovite call centar 0800-034-036, radnim danima i subotom od 9 do 21h ili pošaljite mail na prijem.reklamacija@remove-this.formaideale.rs i naša služba za reklamacije će se potruditi da Vam u što kraćem roku reši reklamaciju ukoliko je opravdana.


Kristina

Da li mogu na jednom mestu pogledati kompletnu ponudu garderobera?

Poštovana Kristina,
možete pogledati našu ponudu garderobera na našem sajtu www.formaideale.rs. U kategoriji proizvoda izaberite podkategoriju garderobera i ormara: http://www.formaideale.rs/proizvodi/garderoberi-i-ormari/


Marijan

Vidim regal INTERO ne znam kako bi se uklopio kao deo dnevne sobe.

Poštovani Marijane,
možete pogledati kako smo mi uklopili enterijer dnevne sobe upravo sa regalom INTERO u listi naših ambijenata: http://www.formaideale.rs/ambijenti/


Goga

Juče sam išla u Pazovu jer znam da ima vaše prodajno mjesto, a oni su mi rekli da više ne drže vaš namještaj. Kako i gdje bih ja sada mogla da kupim tu ugaonu. Hvala unaprijed.

Poštovana Gogo,
možete koristiti našu Internet prodavnicu. Prosleđujemo Vam link sa detaljnim upustvom: http://www.formaideale.rs/internet-prodavnica/


Vladan

Video sam na naslovnoj strani deo koji se zove LAST MINUTE. Šta je to?

Poštovani Vladane,
lepo ste primetili, tab LAST MINUTE na sajtu služi za predstavljanje artikala koji su na popustu 70%. Nadamo se da ćete pronaći nešto za Vas. Hvala na interesovanju!


Snežana

Htela bih da naručim TV vitrinu preko vaše internet prodavnice. Interesuje me koja je cena isporuke i za koliko dana mogu da očekujem isporuku ako artikal naručim danas?

Poštovana,
Isporuka nameštaja, poručenog preko Internet prodavnice, besplatna je, uz rok isporuke već od deset dana. U svakom slučaju, nakon izvršene narudžbine kolege će vas kontaktirati kako biste dogovorili konkretan termin isporuke. Više informacija možete dobiti na 034/6170-301.


Dušica

Dobar dan. Molim vas za pomoć. Naime, nedavno smo menjali raspored nameštaja u kući, pa smo nehotice oštetili naslon dvoseda koji je kupljen u vašem salonu. Na koji način možemo da izvršimo popravku?

Poštovana,
Naravno da je moguće izvršiti popravku artikla, preporučujemo Vam da posetite salon u kom ste obavili kupovinu i informišete se o mogućnostima servisa. Hvala na interesovanju.


Vanja

Gde mogu videti dimenzije nameštaja?

Poštovani,
Na našem website-u klikom na svaki izloženi proizvod možete videti neke od detaljnijih karakteristika pa i dimenzije proizvoda. Takođe, u našim katalozima postoje informacije o dimenzijama proizvoda.


Andrija

Moja prijateljica je kupila ormar za spavaću sobu. Jako mi se svideo zbog dizajna, a i zato što je vrlo praktičan. Medjutim, boja koju je ona uzela meni se ne uklapa sa bojom zidova i ostalog nameštaja. Interesuje me gde mogu da vidim da li ormar koji me interesuje postoji i u nekom drugom dezenu.

Poštovani,
Na našem web sajtu www.formaideale.rs izborom konkretnog artikla možete pogledati i ostale dezene tog artikla. Nadamo se da ćete pronaći najbolju kombinaciju za vas.


Mersiha

Da li je moguća kupovina preko administrativne zabrane?

Poštovana,
Posetite najbliži salon Forma Ideale i saznajte da li Vaš poslodavac ima sklopljen ugovor o kupovini putem administrativne zabrane. Ako Vaš poslodavac ima sklopljen ugovor o kupovini putem administrativne zabrane sa Forma Ideale, možete obaviti kupovinu na pomenut način. Hvala na interesovanju.


Dražen

Da li još uvek imate mogućnost kupovine na 12 meseci odloženog plaćanja bez kamate?

Poštovani,
Mogućnost kupovine na odloženo plaćanje do 12 meseci bez uvećanja je moguća u svim salonima Forma Ideale. Ovu povoljnost možete iskoristiti kupovinom čekovima građana, kao i kupovinom preko platnih kartica Banca Intesa. Ukoliko kupujete preko platnog spiska PIO fonda, uz kopiju poslednjeg čeka od penzije, obračunava se uvećanje od 2% ili 4% za kupovine na 9 ili 12 meseci na odloženo plaćanje. Hvala što posećujete www.formaideale.rs.


Jovo

Da li montirate kupljen nameštaj u vašem salonu?

Poštovani,
Montaža i isporuka su omogućeni pri kupovini nameštaja u salonima Forma Ideale. Za više informacija, preporučujemo Vam da se obratite najbližem salonu.
Hvala na interesovanju.


Željka

Koji načini plaćanja su mogući u Forma Ideale?

Poštovana,
Pored kupovine za gotovinu, moguće je plaćanje platnim karticama, na odloženo plaćanje, putem webkredita itd. Više informacija ovde.
Hvala na interesovanju.


Ivan

Moram da priznam da imate zaista atraktivne akcije, a supruga i ja smo u fazi sređivanja stana, pa smo zainteresovani da svakog meseca nabavimo po neki lep model nameštaja, jer nam je u planu zamena starog, roditeljskog nameštaja starog sto godina. Ali voleo bih da dobijem informacije na samom početku akcije, jer postoji mogućnost da se najbolji modeli na sniženju rasprodaju.

Poštovani,
ukoliko ste zainteresovani da pravovremeno budete obaveštavani o najnovijim akcijskim ponudama, na Vaš e-mail možemo slati newsletter, uz mogućnost da se uvek možete odjaviti ukoliko ne želite više da ga primate. Možete se prijaviti ovde.
Hvala na interesovanju!

Back to top
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.
Slažem se