Proizvodi
Nazad na proizvode

Koliko košta opremanje stana?

Upravo rečenica koliko košta opremanje stana u današnje vreme izazov je svih koji donose važnu odluku o kupovini ili renoviranju stana. Opremanje stana može biti veliki izazov, jer vrlo često prilikom kompletnog uređenja životnog prostora nailazimo na ograničenja koja mogu biti prostorna, ali i finansijska.

Kada dođe do raskoraka između želja i mogućnosti, prilikom uređivanja stana, iz bilo kog razloga, ono što nam je najpotrebnije je dobar savet kako da uredimo svoj prostor za život, a da to bude najbliže onoj zamišljenoj slici u smislu dizajna, ali i izuzetno praktično, kako bi se, bez obzira na sve, život u konkretnom prostoru odvijao nesmetano.

Kvadrature stanova za koji ćemo dati predloge uređenja, odabrali smo prema interesovanju i učestalosti vaših upita. Omogućićemo vam da periodično razmotrite različite, atraktivne, i dizajnom i cenom, predloge za uređenje enterijera, i tako olakšate sebi put do useljenja u novi životni prostor.

Opremanje stana do 30 m2

Stanovi kvadrature do 30m2 su najčešći izbor porodica sa manjim brojem članova, a takođe su pogodni za samački život ili život studenata. U svakom slučaju postoje neophodni zahtevi koje bi trebalo prilikom uređenja stana do 30 m2 ispoštovati, kako bi se i u manjem životnom prostoru zadovoljile potrebe savremenog života.

Pročitajte više

Opremanje stana do 60m2

Ukoliko planirate uređenje stana od 60 m2 i želite da ga uredite na što moderniji, ali i funkcionalan način, dizajneri enterijera Forma Ideale vam daju predlog kako da to uradite na najbolji način, a uz to i uštedite novac kupujući komade nameštaja po povoljnim cenama. Kao i kod stanova svih ostalih kvadratura, postoje neophodni zahtevi koje bi trebalo ispoštovati prilikom uređenja stana do 60 m2.

Pročitajte više

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se