Proizvodi
Nazad na proizvode

Uskršnja dekoracija doma za magične trenutke sa najdražima

Prva pomisao na praznike je okupljanje oko porodične trpeze sa nama najbitnijim ljudima, a kako bi ti trenuci postali još čarobniji postaje nam posebna zanimacija dekorisanje i opremanje prostora.

Sve nekako postane još kreativnije, pogotovo sa novim trendovima ili ipak tradicionalnim navikama.

Tradicionalna porodična aktivnost za Uskrs jeste farbanje jaja, a sa najdražima možete i dom dekorisati raznoraznom uskršnjom dekoracijom kako biste dodatno ulepšali ugođaj praznika.

Dnevni boravak sa trpezarijom najčešće je glavna prostorija za okupljanja i druženje, a dekoracijom možete svakako ostaviti lični pečat ili ipak ispratiti određene trendove i ideje koje su vam se svidele.

Ukoliko ste pred Uskrs odlučili da osvežite neki kutak u domu, predlažemo da razmislite o trpezariji. Jedna od mogućnosti za osveženje su trpezarijske stolice, koje možete kombinovati sa stolom ili odabrati one kojie sadrže i elemente dekora koji se nalazi u ostatku prostorije, poput trpezarijskih stolica ZIM NEVA u belom drvo dekoru. Kada je u pitanju opremanje trpezarije, pored opremanja samog ambijenta, dekoracija je svakako na važnom mestu. Tako za postavljanje i dekoraciju uskršnjeg doručka ili ručka, uz besprekorno beli stolnjak GALA, možete uskladiti komplet većih i manjih tanjira sa neobičnim motivima i vazom prirodnog cveća. Učinićete ovaj kutak raskošnim i upotpuniti uživanje u svakom obroku. Jednostavne čaše za vodu neiozostavni su deo dekoracije trpeze, kao i elegantni escajg, a posuda sa poklopcem može biti zanimljiv detalj ili mesto gde ćete staviti šarena uskršnja jaja.

Uskršnja dekoracija doma za magične trenutke sa najdražima

Asocijacija na vreme praznika jesu takođe odmor i relaksacija. Dok za jedne odmor predstavlja šetnju u prirodi, za druge je to kratka dremka ili uživanje u najudobnijem komadu nameštaja u domu.

Ujedno neobičan i udoban komad, a sa druge strane pravi izbor za enterijer ili eksterijer jeste ljuljaška PILOW za maksimalno uživanje. Uz ljuljašku možete da uklopite set stočića ATRIA, a kako biste se ušuškali dodatno sjajan izbor je prekrivač DIAMOND, kao i dekorativni jastuk. Veštačko cveće u saksiji biće divan detalj i oplemeniće prostor za opuštanje.

Uskršnja dekoracija doma za magične trenutke sa najdražima

Ukoliko ipak pobedi lepo i toplo vreme za vreme praznika, slobodne dane možete iskoristiti napolju i uživati u proleću, uz veliki izbor baštenskog nameštaja. Za manje terase to mogu biti funkcionalniji setovi poput onih sa mogućnošću sklapanja, dok za kutak u dvorištu možete izabrati par baštenskih stolica SUNRISE, koje su dostupne u više dezena. Takođe možete dodati i omiljen tanji prekrivač DIAMOND, da se nađe u blizini kada zahladni u kasnim popodnevnim satima, kao i dekorativne jastuke da ulepšaju kutak.

Za uživanje uz omiljenu knjigu možete dodati i hladni čaj u teglicama sa slamkom, a dodatnu količinu čaja možete sipati u bokal TRUVA, kako bi vam bio pri ruci.

Uskršnja dekoracija doma za magične trenutke sa najdražima

Ideja za uskršnju dekoraciju doma je na pretek, potrebna je samo kreativnost i volja da probudite čaroliju u domu. Potrudite se da uredite dom tako da svi detalji koje odaberete unesu radost u vaš dom, što je i motiv samog praznika, i na najbolji način i kvalitetno provedite praznične dane sa najdražima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…
Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se