Proizvodi
Nazad na proizvode

Uredite TV kutak za momente opuštanja

Glavna asocijacija na dnevni boravak najčešće je TV kutak, koji čini njegov centralni deo, a u zavisnosti od potreba, kao i raspoloživog prostora, postoje razne mogućnosti za opremanje ovog dela životnog prostora.

Sistemi elemenata, regali ili zasebne TV police su odlična rešenja, a dodatno ih možete dekorisati i kombinovati sa ostalim komadima nameštaja.

TV polica GRENOBLE, u kombinaciji dekora opak bele, flagstaf hrasta i bele lak folije, dizajnirana je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru, a u kombinaciji sa zidnom policom BURGUNDY ZP u odgovarajućem dekoru, čini jednu kako estetsku, tako i funkcionalnu celinu.

Televizor može biti na površini TV police ili postavljen na zid pomoću nosača, kako vam se bolje uklopi. Kako biste upotpunili ambijent idealno rešenje je Podna lampa 40F7274-1F, modernog dizajna, koja će takođe doprineti estetksom izgledu dnevnog boravka, a doprineće i prijatnijoj atmosferi dok uživate uz omiljenu seriju ili film.

Uredite TV kutak za momente opuštanja

Dodavanjem pažljivo odabranih dekorativnih detalja, poput veštačkog cveća u saksiji ATMOSPHERA, ramova sa omiljenim fotografijama ili motivacionim porukama, svećama i svećnjacima, utoplićete prostoriju i učiniti da postane glavni kutak za uživanje.

Uz zasebnu TV policu uvek možete dodati pomoćni stočić, komodu ili ipak otvorenu policu po izboru, sve u zavisnosti od prostora koji opremate.

TV polica BRETAGNA TV 150 izrađena je u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije, kao i artisan hrast folije, koji unose osvežavajuću estetiku u ambijent. Drvene ručice povezuju dekore u jednu estetsku celinu, dok visoki nogari ističu njihovu eleganciju.

Dva bočna zatvorena segmenta, praktična fioka, kao i otvorena polica, doprinose funkcionalnoj organizaciji dnevnog boravka. Ova TV polica je deo istoimenog sistema elemenata za uređenje ambijenta dnevnog boravka, koje odlikuju karakteristike modernog dizajna ujedinjene sa prefinjenom notom elegancije.

Uredite TV kutak za momente opuštanja

Otvorena polica TOMAR 5 u istom dekoru kao TV polica BRETAGNA idealan je izbor za odlaganje omiljenih  knjiga, suvenira ili propratne dekoracije. Kao dekoraciju možete birati sveću u staklenoj posudi ATMOSPHERA, ram za fotografiju, umetničku sliku, fenjer sa staklenim svećnjakom ili veštačko cveće u saksiji, sve u zavisnosti šta vam se najbolje uklopi.

Odličan komad u ovom ambijentu bila bi fotelja MARTIN u zelenom štofu, a lep dodatak bio bi i beli pleteni tabure.

Regal CANTAL, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog laka, estetski je veoma autentično rešenje, a dizajniran je tako da zadovolji funkcionalne zahteve u uređenju svakog ambijenta. Omogućava praktično opremanje dnevnog boravka, zahvaljujući upotrebnom prostoru koji čine otvorene i zatvorene police za odlaganje, kao i prostor predviđen za TV uređaj i ostalu audio-vizuelnu opremu.

Regal ima dovoljno prostora i za knjige i ostale dekorativne sitnice, pa police na najbolji način mogu krasiti detalji poput svećnjaka, fenjera, veštačkog cveća u saksiji bonsai, poklon seta ATMOSPHERA ili veštačkog cveća u staklenoj posudi.

Uredite TV kutak za momente opuštanja

Trudite se da prilikom uređenja TV kutka postignete balans između estetike i funkcionalnosti. Kombinacija dobro odabranih komada nameštaja, zajedno sa propratnom dekoracijom koja će oplemeniti ambijent, učiniće da ovaj kutak postane omiljeno mesto za momente opuštanja i druženja sa prijateljima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Dnevni boravak je centar svakog doma, a komadi nameštaja koji mogu…
Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Spavaća soba za sve nas predstavlja oazu mira i odmora nakon napornog…
Jednostavnim linijama do elegancije enterijera

Jednostavnim linijama do elegancije enterijera

Moderan i elegantan dizajn enterijera karakteriše sveden izgled, a…
Predsoblje - Ogledalo idealnog doma

Predsoblje - Ogledalo idealnog doma

Predsoblje je prostor u domu koji je zaslužan za prvi utisak svih koji…
Praktične komode za moderan enterijer

Praktične komode za moderan enterijer

Komad nameštaja koji je nepogrešivi izbor za kombinaciju…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se