Proizvodi
Nazad na proizvode

TV police po meri vašeg doma

Dnevni boravak najčešće uređujemo po segmentima, gde svaki ima svoju namenu.

Jedan od neizostavnih je svakako kutak za zabavu i relaksaciju uz televizijski program, pa je TV polica nezaobilazan komad nameštaja u svakom domu. Da biste izabrali savršenu TV policu za vaš dom, prva i najvažnija stvar koju treba da uzmete u obzir je veličina televizora. Smeštanje i svih ostalih dodatnih elemenata, poput plejera za filmove, kablovske kutije i drugih uređaja koji idu uz vaš TV je veoma važno, i potreban je prostor za njihovo odlaganje, pa odaberite tip police tako da imate dovoljno prostora u vidu polica ili fioka gde možete da držite uređaje koje koristite.

Dobra TV polica takođe može imati i važnu ulogu u dizajnu prostorije i doprinosi atmosferi ambijenta jednako kao i svaki drugi komad nameštaja. Prevelika TV polica mogla bi da nadjača estetiku ostatka ambijenta, a kada govorimo o stilu, postoji niz opcija TV police koje možete izabrati. U nastavku delimo sa vama korisne savete oko odabira idealne TV police.

TV police po meri vašeg doma

Ukoliko imate mnogo uređaja, otvorena polica ne bi estetski lepo izgledala, pa potražite dizajn ormarića koji bolje sakriva ili prikriva kablove.

Uz specifične boje zidova ili šarene tapete, najbolje je da se opredelite za neutralne TV police, poput bele ili kombinacije bele i drvo dekora. Sjajan primer je TV polica VALENCIA TV 160 3K1F u kombinaciji dekora artisan hrasta i bele mat folije, koja je dizajnerski privlačno rešenje za uređenje dnevnog boravka i daje toplu estetiku enterijeru. Prostor za odlaganje su praktična fioka u središnjem delu, jedan otvoreni i dva zatvorena dela, koji poseduju praktično raspoređene police. Frontovi su obogaćeni crnim ručicama jednostavnog dizajna, koje su usklađene sa dizajnerskom linijom cele kolekcije VALENCIA.

TV police po meri vašeg doma

TV police su obično jednodelne, mogu se lako postaviti i premestiti ako je potrebno,  a za razliku od regala ne uokviruju TV i samim tim zauzimaju manje prostora kako na podu, tako i na zidu.

TV polica ALMEIDA 180 u kombinaciji carbon i dekora artisan hrasta predstavlja estetski privlačno rešenje za uređenje ambijenta dnevnog boravka. Njena funkcionalnost je istaknuta otvorenim i zatvorenim policama, kao i prostorom za audio-vizuelnu opremu, a i estetski se savršeno uklapa u ambijent svakog dnevnog boravka.

TV police po meri vašeg doma

TV polica CORDOBA, u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora, koja se sastoji od otvorenog i zatvorenog segmenta sa pregradnim delom, idealno bi se uklopila kako u nešto tvrđi industrijski ambijent, tako i uz nežno roze - boho ambijent dnevnog boravka.

Zanimljiva kombinacija otvorenih i zatvorenih delova u vidu horizontala i vertikala čine njen dizajn zanimljivim, ali istovremeno pružajući svedenost crnim mat delovima, koji mogu poslužiti za dobru kamuflažu crnih uređaja koji idu uz TV, ali i kao dobra pozadina za isticanje raznobojne dekoracije.

Ako volite rustičniji  ambijent, možete odabrati zanimljive TV police u dekoru drveta, ali ako je vaš dnevni boravak modernijeg stila, bolje odaberite bele ili crne police. Metal je takođe prisutan u dizajnu većine vrsta TV polica, uglavnom u vidu ručica i nogara, ali i kao dekorativni element.

TV police su često multifunkcionalne, pa mogu imati više elemenata za odlaganje i poslužiti za sitnice ili dekoraciju u vidu ukrasa, knjiga ili ramova. Na vama je da odaberete onu koja će se najbolje uklopiti u ambijent vašeg dnevnog boravka i koja će ulepšati prostor, ali i momente uživanja u omiljenoj emisiji ili seriji, kao i porodičnom druženju.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…
Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu,…
Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…
Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se