Proizvodi
Nazad na proizvode

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i otežavajuća okolnost ukoliko nemate konkretne ideje i dizajnerske i stilske smernice za uređenje prostorije.

Ukoliko se radi o uređenju trezarije, tu uvek ima izazova, bilo da je u pitanju prostor male kvadrature ili ipak prostor za velika porodična okupljanja. U nastavku teksta delimo sa vama korisne savete o uređenju trpezarije, kao i koji komadi nameštaja bi se najbolje uklopili u taj ambijent.

Fokusni element u trpezariji je trpezarijski sto, a trpezarijski sto FOKUS predstavlja pravo rešenje za funkcionalan i estetski privlačan prostor. Pored stola, neizostavni komad je naravno trpezarijska stolica, a zanimljiv dizajn i udobnost trpezarijske stolice FLYNN bili bi dobitna kombinacija. Sedište je u maslinasto zelenom štofu, dok su nogari od crnog metala, pa je cela kompozicija atraktivna i po pitanju boja i materijala.

Trpezarija za moderne enterijere

Za upotpunjavanje enterijera, dobro bi došao komad nameštaja poput vitrine SARDINIA 2K VS2 zbog dodatnog prostora za skladištenje omiljenih čaša, vaza, svećnjaka i svega drugog što u trpezariji može zatrebati. Detalji poput crnih metalnih ručica uz dekor artisan hrasta, dobitna su kombinacija ukoliko biste se odlučili za drvo dekor na zidu, bilo da je reč o letvicama ili nekoj drugoj vrsti zidne obloge.

Fotelja sa tabureom DOLLY u belom „teddy“ štofu sjajno bi osvežila ambijent, a autentičan dizajn fotelje sa tabureom doprinosi izraženoj estetici ambijenta, ali i izuzetnom osećaju komfora.

Funkcionalnost trpezarijskih stolova, pogotovo u planiranju prostora većih kvadratura, nalazi se na prvom mestu. Stolovi sa opcijom rasklapanja su idealno rešenje, a trpezarijski sto BRETAGNA u dekoru artisan hrasta i bele, savršena je kombinacija za opremanje trpezarije zajedno sa komodom BRETAGNA 3K1F iz sistema elemenata BRETAGNA.

Trpezarija za moderne enterijere

Uz ambijent možete uklopiti i trpezarijske stolice HTC-316, a dodavanjem tepiha ADRIA, koji je dostupan u više dezena i dimenzija, objedinićete ceo ambijent.

Tanjiri SECRET DE GOURMET i vinske čaše će doprineti estetici stola i trpeze, kao i dodatna dekoracija u vidu vaze sa cvećem i veštačkog cveća u saksiji koje možete smestiti na atraktivnu, tacnu FIVE izrađenu od bambusa.  Na zid možete okačiti dekorativnu sliku karte sveta, sa drvenim ramom, koja će biti veoma lep detalj.

Za opremanje manje trpezarije možete birati opciju barskog sedenja ili trpezarijskog stola manjih dimenzija, kako bi prostor bio što funkcionalniji. Trpezarijski sto ANCONA kružnog oblika, dostupan u tri dezena, veoma je praktičan, a istovremeno i štedi prostor.

Trpezarija za moderne enterijere

Uz njega možete kombinovati trpezarijske stolice ERIS, jednostavnog, a opet modernog dizajna, koje se lako uklapaju sa detaljima poput crnih metalnih ručica na dodatnom komadu nameštaja u prostoriji ili sa lampom u uglu prostorije, poput podne lampe 40F7274-1F.

Tabure Trapez XL u žutom štofu, modernog dizajna, osvežiće ambijent, a ne zaboravite ni tepih, koji bi bilo dobro da bude u neutralnoj nijansi, poput tepiha ADRIA NEW.

Trpezarija treba da bude prijatan ambijent u kome ćete svakodnevno provoditi vreme sa najdražima, zato se potrudite da pažljivo odaberete svaki komad nameštaja, kao i prateću dekoraciju. Vodite računa da se u samom prostoru može funkcionisati bez ikakvih poteškoća, a da uz to komadi nameštaja koje birate budu dostupni i ispunjavaju svoju namenu u potpunosti. Ne sumnjamo da će uz pažljivo odabrane komade po vašim željama i afinitetima to postati ambijent o kakvom ste uvek maštali.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…
Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i…
Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se