Proizvodi
Nazad na proizvode

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Staklo u enterijeru u većini slučajeva predstavlja nepogrešiv izbor, pa je ujedno i sastavni deo vodećih trendova u uređenju doma.

Može biti zastupljeno kao osnovni materijal u izradi komada nameštaja, ili pak kao istaknuti detalj. Stakleni nameštaj često odiše visokim nivoom elegancije i izgleda sjajno u modernim i savremenim domovima. Svakako da su prisutne i prednosti i mane primene stakla, ali sigurno je to da se savršeno uklapaju u gotovo svakom ambijentu, i u većini slučajeva predstavljaju dobru kombinaciju sa još nekim materijalima, kao što su drvo ili mermer.

Postoji nekoliko vrsta stakla, među kojima su obično, prilično krhko, ali i kaljeno, koje je najtrajnije, pa se samim tim i najčešće koristi u izradi nameštaja.

Za sve ljubitelje savremenog dekora enterijera, sjajno rešenje je trpezarijski sto od kaljenog stakla, jer se može savršeno uklopiti sa ostalim komadima nameštaja i postići odličan vizuelni efekat. Trpezarijski sto MOLISE u kombinaciji artisan hrasta i belog bojenog stakla, idealno će se uklopiti u trpezarije modernog dizajna. Njegov najveći estetski benefit jeste radna ploča od belog bojenog stakla, što ambijentu daje notu istančanog ukusa i elegancije. Deo je istoimene kolekcije MOLISE sa kojom čini stilsku celinu u uređenju enterijera. Uz ovaj sto bi savršenu kombinaciju činile trpezarijske stolice HTC 363 u sivom dezenu i klasičnog dizajna.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Klub sto je jedan od neizostavnih komada nameštaja u dnevnom boravku, a okrugli klub sto BAYONNE sa staklenom pločom i metalnim nogarima biće sasvim sigurno veoma atraktivan detalj u vašem domu. Pored osnovne površine, sadrži još jednu u nižem nivou, idealnu za odlaganje omiljenih časopisa i sitnica koje su vam uvek potrebne pri ruci. Savršen kutak zajedno sa njim će kreirati i klub sto BAYONNE 86x35 koji je idealan za dekoraciju, pa na njega možete postaviti ram sa dragom fotografijom ili zanimljiv svećnjak. Fotelja PARIS u sivom štofu će svojim zanimljivim dizajnom i komforom na najbolji način upotpuniti ovaj kutak i biti idealno mesto za čitanje knjige ili ispijanje kafe.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Dodavanje dekoracije poželjno je u bilo kojoj prostoriji, a nekada i sama dekoracija može biti u isto vreme i dekorativna i korisna, pa tako na primer od staklenih detalja obično u nekoj vitrini budu odložene vinske čaše, svećnjak ili ukrasna posuda. Zanimljiv detalj su i ukrasi, a staklena figura kornjače bila bi zapažen dekorativni detalj. Vitrina koja može biti sjajan komad u enterijeru, a istovremeno i funkcionalna za odlaganje svih ovih detalja je vitrina ANDORA 2KVS2. Dodatno osvetljenje koje je moguće ugraditi u zastakljeni deo ove vitrine doprineće i vizuelnom efektu, isticanju dizajna komada nameštaja, ali i atmosferi celog ambijenta.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Nadamo se da vam se dopada trend prisutnosti stakla u enterijeru, a na koji god način odlučite da ga primenite u svom domu, da li u okviru komada nameštaja ili samo dekorativnih detalja, sigurno će učiniti ambijent atraktivnijim i uneti dozu elegancije i sofisticiranosti.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo je možda netipičan izbor pri odabiru boje za uređenje…
Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Prilikom uređenja i dekorisanja doma često zaboravimo na važnost…
Idealni kreveti za trenutke odmora i sna

Idealni kreveti za trenutke odmora i sna

Odabiru kreveta za spavaću sobu treba posvetiti posebnu pažnju, pre…
Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

Drvo dekor predstavlja jednu od boljih i sigurnijih opcija kada se…
Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Neodoljiva privlačnost savremenog nameštaja

Prilikom uređenja doma često sledimo ideju da želimo moderno…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se