Proizvodi
Nazad na proizvode

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Staklo u enterijeru u većini slučajeva predstavlja nepogrešiv izbor, pa je ujedno i sastavni deo vodećih trendova u uređenju doma.

Može biti zastupljeno kao osnovni materijal u izradi komada nameštaja, ili pak kao istaknuti detalj. Stakleni nameštaj često odiše visokim nivoom elegancije i izgleda sjajno u modernim i savremenim domovima. Svakako da su prisutne i prednosti i mane primene stakla, ali sigurno je to da se savršeno uklapaju u gotovo svakom ambijentu, i u većini slučajeva predstavljaju dobru kombinaciju sa još nekim materijalima, kao što su drvo ili mermer.

Postoji nekoliko vrsta stakla, među kojima su obično, prilično krhko, ali i kaljeno, koje je najtrajnije, pa se samim tim i najčešće koristi u izradi nameštaja.

Za sve ljubitelje savremenog dekora enterijera, sjajno rešenje je trpezarijski sto od kaljenog stakla, jer se može savršeno uklopiti sa ostalim komadima nameštaja i postići odličan vizuelni efekat. Trpezarijski sto MOLISE u kombinaciji artisan hrasta i belog bojenog stakla, idealno će se uklopiti u trpezarije modernog dizajna. Njegov najveći estetski benefit jeste radna ploča od belog bojenog stakla, što ambijentu daje notu istančanog ukusa i elegancije. Deo je istoimene kolekcije MOLISE sa kojom čini stilsku celinu u uređenju enterijera. Uz ovaj sto bi savršenu kombinaciju činile trpezarijske stolice HTC 363 u sivom dezenu i klasičnog dizajna.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Klub sto je jedan od neizostavnih komada nameštaja u dnevnom boravku, a okrugli klub sto BAYONNE sa staklenom pločom i metalnim nogarima biće sasvim sigurno veoma atraktivan detalj u vašem domu. Pored osnovne površine, sadrži još jednu u nižem nivou, idealnu za odlaganje omiljenih časopisa i sitnica koje su vam uvek potrebne pri ruci. Savršen kutak zajedno sa njim će kreirati i klub sto BAYONNE 86x35 koji je idealan za dekoraciju, pa na njega možete postaviti ram sa dragom fotografijom ili zanimljiv svećnjak. Fotelja PARIS u sivom štofu će svojim zanimljivim dizajnom i komforom na najbolji način upotpuniti ovaj kutak i biti idealno mesto za čitanje knjige ili ispijanje kafe.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Dodavanje dekoracije poželjno je u bilo kojoj prostoriji, a nekada i sama dekoracija može biti u isto vreme i dekorativna i korisna, pa tako na primer od staklenih detalja obično u nekoj vitrini budu odložene vinske čaše, svećnjak ili ukrasna posuda. Zanimljiv detalj su i ukrasi, a staklena figura kornjače bila bi zapažen dekorativni detalj. Vitrina koja može biti sjajan komad u enterijeru, a istovremeno i funkcionalna za odlaganje svih ovih detalja je vitrina ANDORA 2KVS2. Dodatno osvetljenje koje je moguće ugraditi u zastakljeni deo ove vitrine doprineće i vizuelnom efektu, isticanju dizajna komada nameštaja, ali i atmosferi celog ambijenta.

Staklene površine za eleganciju u enterijeru

Nadamo se da vam se dopada trend prisutnosti stakla u enterijeru, a na koji god način odlučite da ga primenite u svom domu, da li u okviru komada nameštaja ili samo dekorativnih detalja, sigurno će učiniti ambijent atraktivnijim i uneti dozu elegancije i sofisticiranosti.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Dizajn kuhinje inspirisan stilom vašeg doma

Dizajn kuhinje inspirisan stilom vašeg doma

Kuhinja je prostorija koja je srce doma i zato je važno da kada…
Dečija soba iz snova

Dečija soba iz snova

Dečija soba je najmlađima definitivno omiljeni kutak u domu, a ideje…
Svetli drvo dekori za moderne enterijere

Svetli drvo dekori za moderne enterijere

Minimalizam kao trend u uređenju enterijera, sa jednobojnim dekorima…
Atraktivan enterijer uz sistem elemenata "CUBA"

Atraktivan enterijer uz sistem elemenata "CUBA"

Dnevni boravak je prostorija u domu u kojoj se provodi većina vremena,…
Praznična trpeza u vašem domu

Praznična trpeza u vašem domu

Vreme praznika, počevši od novogodišnje noći, pa do Badnje večeri i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se