Proizvodi
Nazad na proizvode

Spremite terasu za prolećno uživanje

Proleće i sunčano vreme uvek donesu i talas pozitivne energije, a najlepše uživanje je napolju i na suncu.

Momente opuštanja možete sebi prirediti i u domu, ali posle dosta oblačne zime, bilo bi dobro da svoju oazu za odmor posle napornog dana, kao i savršen prostor za uživanje u ispijanju prve jutarnje kafe, obroku, čitanju omiljene knjige ili druženju sa prijateljima i porodicom, preselite na terasu.

Da biste kreirali svoj kutak za odmor i opuštanje, nije potrebno mnogo prostora, a čak i najmanji otvoreni prostori imaju ogroman potencijal za uređenje. Bez obzira na to da li imate postojeću terasu koju treba urediti, ili gradite novu za svoj dom, možete je lako transformisati i učiniti jedinstvenom.

U zavisnosti od toga da li je u pitanju manja ili veća površina koju uređujete, postoji veliki broj opcija koje se mogu primeniti, sa više ili manje nameštaja, i to onim komadima koji odgovaraju u svakom smislu. Ukoliko je reč o balkonu, ili je to jedan kutak terase za koji je potreban nameštaj manjih dimenzija, a da estetski privlači pažnju, baštenski set PRAKTIK je pravo rešenje.

Set je sastavljen od stola i dve baštenske stolice. Osim estetskog dela, prktičnost ovog seta ipak privlači puno pažnje. Stolice imaju funkciju sklapanja, dok sto pored dela za serviranje, sadrži i istaknutu policu savršenu za saksiju omiljenog cveća ili neke potrebne sitnice. Sjajna dekoracija za uživanje u večernjim satima može biti fenjer, a za omiljene napitke možete da odaberete lepo dizajnirane šolje sa tacnom, čaše za posluživanje, kao i flašicu sa flamingosima za vodu ili sok.

Spremite terasu za prolećno uživanje

Za terase koje bi imale prostora za više komada nameštaja, pravi izbor je baštenski sto VIDRO NEW, u kombinaciji sa baštenskim stolicama PRIMAVERA NEW.

U zavisnosti od toga da li je u planu porodično okupljanje, možete dodati veći broj stolica i uz to iskombinovati po potrebi i veći baštenski sto iz ponude. Zanimljiva prednost stola VIDRO NEW, izrađenog od metalne konstrukcije i stakla, jeste to što poseduje držač za suncobran koji je nekada i više nego potreban za idealno uživanje u prolećnim i letnjim danima.

Posvetite se i dekoraciji koja će ulepšati ambijent, a detalji poput zanimljive vaze, saksije ili svećnjaka odlično će se uklopiti.

Spremite terasu za prolećno uživanje

Ne postoji veći mir od tihog mesta gde možete da uživate u odmoru i opuštanju, a dodavanje ljuljaške u kutak vaše terase je odličan način da sebi date lični prostor da se udobno smestite i opustite. Ljuljaška SWING u šampanj roze nijansi biće sjajna za nežan prolećni kutak, a uz nju možete da uklopite i baštenske stočiće MARTINI, koji su delom sastavljeni od metalne konstrukcije, baš kao i ljuljaška.

Spremite terasu za prolećno uživanje

Da biste upotpunili ovaj posebni kutak za uživanje, možetete dodati par ukrasnih jastuka za ljuljašku, omiljenu mirisnu sveću koja će istaknuti šarm stočića, a staklena vaza sa cvećem u boji ljuljaške osvežiće ceo ambijent. Kako biste povećali komfor, možete odabrati i adekvatnu podnu prostirku.

Možete zaključiti da kreiranje savršenog kutka za odmor i uživanje ne zahteva striktno veliki prostor. Važno je da to bude ambijent koji vama prija i koji ste uredili tako da vam se dopada i uživate u njemu. Udoban baštenski nameštaj i propratna dekoracija doprineće estetskom izgledu terase, ali i vašim momentima opuštanja. Uživajte maksimalno u predstojećim prolećnim i letnjim danima!

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Moderni klub stolovi za osveženje dnevnog boravka

Važna komponenta dnevnog boravka koja daje jedinstvenost prostoru,…
Trpezarija za moderne enterijere

Trpezarija za moderne enterijere

Raznovrsnost u izboru nameštaja za uređenje doma može ponekad biti i…
Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Funkcionalne i komforne sofe za moderne ambijente

Dnevni boravak jedna je od najvažnijih prostorija u domu i zahteva…
Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Kolekcija BRETAGNA – Vanvremenska zelena za moderan enterijer

Nijansa koja u enterijeru deluje smirujuće i asocijacija je na mir i…
Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Neodoljiva nota rustike u vašem domu

Rustični dizajn enterijera predstavlja topao i ležeran stil i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se