Proizvodi
Nazad na proizvode

Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Monohromatski stil u uređenju enterijera je sve popularniji, jer čini da ambijent bude istovremeno skladan i moderan.

Ovaj stil sa sobom nosi mnogo prednosti, samo je važno sve iskombinovati kako treba, a možete ga primeniti od poda do plafona, kako za nameštaj, tako i za dodatnu dekoraciju. Jedna od prednosti je i to što prostorije kojima preovladava jedna boja izgledaju prostranije.

Većina ljudi koji imaju želju da primene monohromatski trend u domu je u bojazni da ne pretera sa bojom, ali zato su tu kontrasti. Kontrast bi trebalo da bude suptilan, jer je motiv dodavanja kontrasta oživljavanje dizajna.

Bilo da se radi o uređenju spavaće sobe ili neke druge prostorije, ili je u pitanju veći ili manji prostor, sa sivom se ne može pogrešiti. Siva je super popularan izbor u poslednjih nekoliko godina zbog modernog izgleda koji daje. Zato je jedan od načina za postizanje monohormatskog izgleda dodavanje baš sive u tonovima koji bi ujedno učinili sobu prijatnijom, modernijom, ali istakli i sve njene posebne elemente.

Baš takvi detalji profoilišu spavaću sobu VARADERO. Svi elementi iz kolekcije spavaće sobe VARADERO se mogu kombinovati po želji i ličnim potrebama, a jedna od takvih kombinacija je kreirana u stilu privlačnijem mlađoj populaciji. Idealna soba za mlade sadrži elemente koji ističu moderan stil i u isto vreme praktičnost.

Krevet VARADERO 90 može biti centralni komad ambijenta, uz koji će se odlično uklopiti noćni ormarić VARADERO 2NO1F, kao i ormar VARADERO 3K1O. Komoda VARADERO 3F sa tri fioke praktična je za odlaganje manjih komada garderobe ili neke druge lične stvari, odlično će se uklopiti kao deo ovog ambijenta, ukoliko imate dovoljno prostora.

Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Nameštaj dizajniran u kombinaciji belog i beton dekora predstavlja idealnu kombinaciju za sve ljubitelje monohromatskog stila ili hladnijih tonova. Detalj za isticanje su crne ručice, koje uz beton dekor čine enterijer ovakve sobe upotpunjenim i elementima industrijskog stila, jednog od popularnijih kod mlađe populacije.

Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Slična kombinacija boja i dekora, gde su kombinovani beli i grafit sivi dekor, primenjena je u sobi VARADERO sa bračnim krevetom VARADERO 160. Uz ovaj ambijent savršeno idu i ormar VARADERO 4K2F1O, kao i komoda VARADERO 3K1F, a noćni ormarić VARADERO NO2F postavite pored kreveta, da vam sve sitnice budu pri ruci. Kao dekoraciju možete postaviti slike, tepihe i dodatne elemente u sličnim tonovima, a možete se odlučiti i za toplije tonove ukoliko želite bar malo da utoplite odabranu hladnu notu monohromatskog stila.

Spavaća soba VARADERO - Moderan monohromatski enterijer za mlađe i starije

Za sve ljubitelje toplijih tonova, takođe postoji rešenje u okviru kolekcije spavaćih soba VARADERO. Elementi VARADERO izrađeni u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne, uz crne ručice na frontovima i crna tapacirana uzglavlja na krevetima, posebno su privlačni za ljubitelje tople rustike, a što je još jedan primer kontrasta za naglašavanje enterijera.

Kao i kod prethodne monohromatske kombinacije, kod artisan dekora takođe postoji opcija ležaja i manjih i većih dimenzija, pa se možete odlučiti između kreveta VARADERO PLUS 90 za jednu osobu, ili bračnog kreveta VARADERO 160.

Sama kolekcija je u okvirima minimalističkih karakteristika, a elemente ove spavaće sobe odlikuju pravilne dizajnerske linije. Ormar VARADERO 3K1F1O sjajno je estetsko rešenje, a istovremeno je veoma praktičan, jer poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i deo sa garderobnom šipkom i policom iznad nje. Komoda VARADERO 3F je takođe veoma funkcionalna i može poslužiti za odlaganje brojnih stvari, a efekat isticanja daju pojedini frontovi koju su naglašeni kontrastnom površinom i crnim ručicama, što je idealno rešenje za jedan sveden, prefinjen i moderan mladalački kutak.

Svaka od kombinacija dekora spavaće sobe VARADERO je odličan izbor za ambijent, zavisi samo od ličnih preferencija za koji dekor ćete se odlučiti. Kombinacijom elemenata postići ćete moderan monohromatski izgled enterijera, u kome ćete potpuno uživati.

 

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Osveženje i elegancija enterijera

Osveženje i elegancija enterijera

Beli nameštaj nudi neograničene mogućnosti u uređenju enterijera.…
Plava boja za osveženje enterijera

Plava boja za osveženje enterijera

Plavom bojom u enterijeru kreira se jedan od klasičnih izgleda…
Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo boja u uređenju enterijera

Bordo je možda netipičan izbor pri odabiru boje za uređenje…
Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Prilikom uređenja i dekorisanja doma često zaboravimo na važnost…
Idealni kreveti za trenutke odmora i sna

Idealni kreveti za trenutke odmora i sna

Odabiru kreveta za spavaću sobu treba posvetiti posebnu pažnju, pre…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se