Proizvodi
Nazad na proizvode

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Uređenje spavaće sobe je izuzetno važan korak ka stvaranju harmoničnog i udobnog doma.

Spavaća soba je neka vrsta utočišta i predstavlja prostor gde možemo da se izolujemo od užurbanosti života, gde osećamo mir i sigurnost. Zbog toga je važno da spavaća soba bude uređena tako da odražava naše potrebe, stil i lični ukus. Bez obzira na to da li želite da osvežite svoju trenutnu spavaću sobu ili želite da joj poklonite potpuno novi izgled, u nastavku delimo sa vama korisne ideje i savete kako na najbolji način možete to da učinite, a da pri tome taj vaš prostor bude stilizovan u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera.

Moderno stilizovan nameštaj ističe prirodne materijale i neutralne ili zemljane tonove. Pri uređenju spavaće sobe, pored toga što je bitno iskoristiti prostor na najbolji mogući način, potrebno je odabrati materijale i boje koji će se najbolje uklopiti, a važno je i da prostor bude funkcionalan.

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Ukoliko želite u svojoj spavaćoj sobi eleganciju, ali ne možete da se odreknete ni određene doze rustičnog drvo dekora, spavaća soba MASILIA je sjajno rešenje za vas. Ove karakteristike MASILIA duguje upravo spoju kontrastnih dekora - opak bele, dekora flagstaf hrasta, bele lak folije i flagstaf hrast folije, koji su idealno izbalansirali rustiku i eleganciju u čitavom ambijentu.

U osnovi ovog konceptualnog rešenja za opremanje ambijenta spavaće sobe je sveden dizajn sa autentičnim detaljima koji su uvedeni kao manji segmenti sa flagstaf folijom, dok diskretni rukohvati dodatno doprinose eleganciji.

Kolekciju za uređenje spavaće sobe MASILIA čini sedam funkcionalnih elemenata, od kojih možete odabrati one koji se najbolje uklapaju u vaš prostor: bračni krevet MASILIA 160, ormar MASILIA 4K3F2O, garderober MASILIA 245, garderober MASILIA 220 OG, ormar MASILIA 5K4F0, noćni ormarić MASILIA NO3F, kao i komoda MASILIA 5F.

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Jedan od komada nameštaja u spavaćoj sobi kod koga je najvažnija funkcionalnost jeste garderober.

Kolekcija MASILIA daje više opcija kada je skladištenje stvari u pitanju. U ponudi su dva garderobera i dva ormara, koji se razlikuju po tome da li poseduju klizni, odnosno klasični sistem zatvaranja, ogledala, fioke, kao i police za odlaganje.

Garderober MASILIA 220 OG u kombinaciji opak bele boje, dekora flagstaf hrasta, bele lak folije i flagstaf folije doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Upotrebni prostor ovog modela čine 2 garderobne šipke, a ukoliko želite da deo garderobe složite, zbog bolje preglednosti, dodatne polce Pg3 w220 su kreirane baš za model garderobera širine 220 cm. Ovaj model garderobera poseduje i mogućnost ugradnje usporivača za klizna vrata, rama za garderober koji će doprineti masivnijem izgledu, kao i mogućnost dodavanja rasvete, koja će umnogome doprineti atmosferi ambijenta.

Ukoliko vam je potrebno već formirano rešenje za odlaganje garderobe, čiji upotrebni prostor poseduje i police za odlaganje i garderobne šipke i fioke, možete se opredeliti za prostran model ormara MASILIA 4K3F2O h224, koji ispunjava sve uslove za detaljniju organizaciju.

U ambijentu spavaće sobe bi se uz garderober sjajno uklopio bračni krevet MASILIA 160 iz iste kolekcije, koji uz pomenutu kombinaciju dekora na ramu, poseduje i tapacirano uzglavlje, prigodne nijanse.

Kao dodatnu dekoraciju, u ambijent možete dodati i pleteni tabure, a neutralni tepih TOSCANA je isto odličan detalj.

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Za skladištenje stvari uvek je dobrodošlo nešto više prostora, pa je pravi izbor za spavaću sobu i dodatna komoda. Komoda MASILIA 5F, sa frontovima u kombinaciji bele lak folije i flagstaf hrast folije, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Odlično raspoređen upotrebni prostor ove komode čini pet praktičnih fioka, a osim u spavaćoj sobi može se naći i kao zasebni element u kutku dnevnog boravka ili predsoblja.

Gornju policu komode možete iskoristiti za razne dekorativne sitnice - cveće u saksiji, veći i manji ram za fotografiju ili mirišljavu sveću.

U uređenju spavaće sobe svaki detalj ima svoju važnost i svaki element doprinosi stvaranju harmoničnog prostora. Ne zaboravite da je ključ uspešnog uređenja pažljivo balansiranje estetike i funkcionalnosti, kako biste stvorili prostor u kojem ćete se osećati opušteno i spremno za miran san svake noći. Vaša spavaća soba je vaš lični prostor, i uz malo kreativnosti i truda možete je pretvoriti u kutak koji će vam pružiti udobnost i zadovoljstvo.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

Sistem elemenata MAYENNE - Crni detalji drvo dekora za moderne ambijente

U svetu dizajna enterijera, svaki detalj ima moć da transformiše…
Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

Fotelje sa stilom - Više od udobnosti

U zavisnosti od toga da li birate moderno dizajnirane ili klasične…
Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se