Proizvodi
Nazad na proizvode

Sitnice zbog kojih će vaša kuhinja blistati

Kuhinja predstavlja pravo srce doma i zato je važno da prilikom uređenja kuhinjskog prostora osmislite kako da kreirate lep ambijent koji će moći da se koristi na najpraktičniji i najfunkcionalniji način.

Pored toga kakvu ste kuhinju odabrali za svoj dom, izuzetno je važno i kakve kuhinjske detalje birate, od posuđa za pripremu hrane, do kuhinjskog tekstila i opreme za posluživanje, pa i dekoracije za kuhinju.

Prvi utisak koji steknemo, koji god ambijent je u pitanju, koliko zavisi od samog načina uređenja prostora, toliko zavisi i od uklapanja detalja sa pojedinim elementima ambijenta.

Baš takvi detalji uneće pravo osveženje i vašu kuhinju, a kombinacija jednobojnih tanjira, posebno u bojama poput recimo roze ili klasičnih crnih, kao i onih koji su jedinstveno upečatljivi po svom dizajnu, daju idealni kontrast za naglašavanje tih sitnih, a ujedno jako bitnih detalja. Možete svaki postaviti i na zaseban podmetač, za elegantniji efekat. Vaza sa cvećem uvek je lep dodatak i donosi svežinu i boje u ambijent, a vaš izbor može biti i prirodno ili veštačko cveće.

Sitnice zbog kojih će vaša kuhinja blistati

Sa dolaskom proleća, dolaze i nove ideje za uređenje doma i dodavanje novih detalja u tom duhu. Ukoliko želite da menjate i uređujete kuhinju, sjajan izbor može biti kuhinja PROWANSJA, sa belim frontovima i radnom pločom u teksturi zlatnog hrasta, koja predstavlja jedan idealni kutak rustičnog stila. Veliki izbor zatvorenih i otvorenih gornjih i donjih elemenata, doprineće funkcionalnom uklapanju kolekcije u prostorije različitih dimenzija i stvoriti pravu kulinarsku bajku u vašem domu.

Kada govorimo o kuhinjskim detaljima, pored posuđa koje se koristi svakodnevno, posebno je korisno i ono koje služi za skladištenje namirnica. Takvi detalji imaju važnu ulogu u svakodnevnim kuhinjskim aktivnostima, ali isto tako mogu umnogome doprineti opštem utisku o vašoj kuhinji, a samo jedan primer je kutija za hleb, sa detaljem poput drvenog poklopca, koji može služiti i kao daska za sečenje ili koji će jednostavno uneti malo rustičnosti u ambijent. Možete dodati i kutije za kafu i šećer u istom dizajnu, a uz ovaj ambijent bi se fino uklopila kuhinjska rukavica u floralnom dezenu, kako estetski, tako i praktično. Element koji je uvek potreban u kuhinji i koristi se skoro svakodnevno, za razne priloge, salate, odlaganje hrane, jeste staklena činija, i njih nikada nije mnogo u kuhinji, a set staklenih činija DEFNE sigurno biste često koristili za razne vrste posluženja.

Sitnice zbog kojih će vaša kuhinja blistati

Za posluživanje je inače uvek bitna praktičnost. Zato je važno da u kuhinji na dohvat ruke uvek imate činije, nekoliko čaša, ali i poslužavnik koji predstavlja pravu pomoć za donošenje omiljenog čaja, kafe ili neke druge vrste posluženja.

Kuhinja NERA u belom dekoru veoma je modernog i elegantnog izgleda i ostavlja prostora da se jako lepo ukrasi propratnim detaljima. Ukoliko su boje te koje za vas predstavljaju osveženje, pravi izbor za svakodnevno uživanje u ispijanju kafe je šolja sa tacnom u nekoj veseloj boji. Čaše za vino takođe su uvek dobrodošle, posebno u momentima razgovora i opuštanja sa dragim ljudima uz vino.

Naravno, neizostavni deo svakog malog kutka jesu biljke, ili makar one veštačke, koje bi na najbolji način upotpunile ambijent.

Sitnice zbog kojih će vaša kuhinja blistati

Detalji često odigraju glavnu ulogu i upotpune ceo izgled, što možemo videti i na primeru dekorisanja doma ili kuhinje konkretno. Dodavanjem dekoracije i propratnih elemenata možete potpuno transformisati kuhinju i stvoriti drugačiji ambijent koji će doneti pravo osveženje i vama i samom prostoru.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Renesansa tamnih drvo dekora u uređenju enterijera

Stilovi u dizajnu enterijera, ili konkretne karakteristike stilova,…
Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi savremenog dizajna

Klub stolovi imaju višestruku ulogu u domu - od mesta za kafu,…
Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Spavaća soba MASILIA - Vaša harmonična oaza

Uređenje spavaće sobe je izuzetno važan korak ka stvaranju harmoničnog…
Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Estetika jednostavnosti i elegancije spavaće sobe NARBONA

Kada govorimo o savremenom dizajnu spavaće sobe, prva asocijacija je…
Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Predsoblja su zaista važna prilikom prvog utiska kada uđemo u nečiji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se