Proizvodi
Nazad na proizvode

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu, većina bi pomislila na kutak za čitanje sa udobnom sofom ili foteljom, međutim, kod velikog broja ljudi, ljubitelje kulinarstva, čest sinonim za uživanje jeste kuhinja.

Kuhinja je za njih mesto za inspiraciju i prepuštanje uživanju, a da biste to i vi iskusili potrebna je potpuna prisutnost i predanost procesu. Prilikom njenog uređenja trudite se da uspostavite savršen sklad estetike i praktičnosti, kako biste i prostorom bili podržani. Ideje su na svakom koraku, a sa vama delimo neke korisne savete koje možete primeniti u svojoj kuhinji.

Izgled kuhinje i trpezarijskog dela možete kombinovati da se slažu ili da uspostavite totalni kontrast između njih. Kuhinja LOARA 200 primer je spoja modernog i praktičnog izgleda kuhinjskog ambijenta. Nudi kompletno rešenje za uređenje kuhinje, a jedinstveni savremeni dizajn u kombinaciji dekora opak bele, crne i bele mat folije zadovoljava estetske zahteve u uređenju svakog prostora.

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Frontovi izrađeni u vidu dekorativnog panela trenutno su jedna od popularnijih opcija za obradu pločastog nameštaja, a kombinacija crnog rama gornjeg elementa i detalja crnih metalnih ručica dodatno doprinosi modernom izgledu.

Kako se prikazana kuhinja prodaje bez radne ploče, preporuka za istu može biti u crnoj nijansi, u dimenziji preporučenoj za ovu kuhinju.

Iz velikog asortimana dekoracije i kuhinjskog posuđa, možete izdvojiti neke od neophodnih stavki, poput vinskih čaša, kutija za namirnice, tacne za serviranje, kutije za šećer, brašno, kafu... Prostor možete osvežiti nekom ukrasnom biljkom ili saksijom sa začinskim biljem, ukoliko u tom delu doma imate dovoljno svetlosti, a ukoliko to nije slučaj, veštačko cveće u saksiji može biti sjajno rešenje. Ne zaboravite ni prostirku za pod, jer pored toga što je realno potrebna i vizuelno može ulepšati ovaj deo doma.

Za ljubitelje drvo dekora, a ujedno modernijeg kuhinjskog rasporeda savršen izbor je komplet kuhinja TAMARA 200, jedinstvenog savremenog dizajna u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog hrasta, koja zadovoljava estetske zahteve u uređenju svakog ambijenta.

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kako je u pitanju komplet kuhinja bez radne ploče, iz velikog asortimana gde možete birati razne dezene i dimenzije, predlog je ploča artisan hrast 200.

Ambijentu možete dodati i nekoliko detalja takođe sa drvo dekorom, koji imaju i upotrebnu i estetsku vrednost, kao što je kutija za hleb ili činija od bambusa. U mračnijim delovima kuhinje lep detalj je uvek i veštačko cveće u saksiji, a neizostavan u kuhinji je svakako escajg, kao i čaše za piće.

Ukoliko su vam pored osnovnih elemenata kuhinje za vaš ambijenta potrebni i dodatni elementi, onda je odličan izbor za vas kuhinja DIANA 200. U dekoru sivog hrasta i pesak lak folije osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera. Jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, kao i donji dvokrilni elementi sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje kuhinjskog inventara.

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kao zasebne elemente možete odabrati dvokrilni kuhinjski element DIANA 60A kao praktičan prostor za odlaganje i ugradni aspirator,  element koji je pogodan za ugradnu rernu je kuhinjski element DIANA D60 UR, a tu je i kuhinjski element DIANA BD 60, ukoliko imate potrebu za dodatnim prostorom za odlaganje. Uz ovu kuhinju se odlično slaže radna ploča u dekoru sivog hrasta.

Ambijent dodatno opremite posuđem, veštačkim cvećem, detaljima poput manje i veće tegle, ili držačem ubrusa, koji će ulepšati kutak u kuhinji i svakako ga učiniti praktičnijim.

U uređenju kuhinje, balansiranje estetike i funkcionalnosti ključno je za stvaranje prostora koji odražava vaš stil života i olakšava svakodnevne aktivnosti. Bez obzira na veličinu prostora, pažljivim planiranjem i kreativnim pristupom moguće je transformisati kuhinju u inspirativan i funkcionalan deo doma, stvarajući okruženje u kojem se uživa u pripremi hrane i druženju sa najdražima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Garderoberi i ormari su osnovni komadi nameštaja za spavaću sobu,…
Uređenje TV kutka sa stilom

Uređenje TV kutka sa stilom

TV kutak je jedan od omiljenih delova svakog doma. Uglavnom ga…
Osvežite enterijer letnjim bojama

Osvežite enterijer letnjim bojama

Leto je pravi momenat da bojama osvežite prostor u kome živite, a…
Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Kako su prva asocijacija na spavaću sobu mir i opuštanje, tako su nam…
Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se